Set 3+1 BOT Smart Bluetooth/WiFi termosztatikus fej THS1 Tuya Smart + Gateway

Intelligens termosztatikus fej a ház fűtésének szabályozására és felügyeletére, fagyásgátló funkció, programbeállítások, pozicionálás a radiátoron, Bluetooth, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa programmal, elemmel működik, lehetséges WiFi csatlakozás és több fej csatlakoztatása WiFi Gateway segítségével (külön megvásárolható), fehér szín.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-04-18
Kód: 366369
38 660 Ft 31 950 Ft ÁFA nélkül
Set 3+1 BOT Smart Bluetooth/WiFi termosztatikus fej THS1 Tuya Smart + Gateway
Set 3+1 BOT Smart Bluetooth/WiFi termosztatikus fej THS1 Tuya Smart + Gateway
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Tuya Smart + Gateway Bluetooth/WiFi intelligens termosztátfej

Az intelligens termosztatikus fej szabályozza a lakás fűtését és optimalizálja az energiafogyasztást. Az okostelefonokkal való használatra készült. Így okostelefonjáról bárhol és bármikor vezérelheti és beállíthatja otthoni fűtését 5 és 35°C közötti hőmérséklet-tartományban, 0,5°C-os tűréshatárral.
Termostaticka hlavice a gateway Bluetooth

Több fej egyszerű csatlakoztatása
A rendszer lehetővé teszi több termosztatikus fej egyidejűleg történő egyszerű csatlakoztatását. Egyszerűen csatlakoztassa az egyes termosztátfejeket a BOT BOT WIFI Gateway a Tuya Smart termosztatikus fejek távvezérléséhez. A csatlakoztatást követően mobiltelefonján szabályozhatja az egyes helyiségek hőmérsékletét.

Irodai és otthoni használatra
termostaticka hlavice ovladani mobilnim telefonemKétségtelen, hogy a programozott és intelligens helyiségfűtés idővel jelentős pénzt takarít meg. Sok időt tölt megbeszéléseken, és rendszertelenül és meglehetősen minimálisan tartózkodik az irodában? Egy intelligens termosztatikus fej lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a fűtést. Nem felejti el lekapcsolni a hőmérsékletet, amikor elmegy, és fordítva, nem kell várnia, hogy a szoba felmelegedjen, amikor megérkezik. A hőmérsékletet kényelmesen, bárhonnan távolról állíthatja be. Ugyanígy szabályozhatja otthona hőmérsékletét, amikor munkába megy vagy nyaralni megy. A beépített gyermekbiztonsági zár biztosítja, hogy a szoba ne hűljön ki vagy melegedjen túl a kisgyermekek beavatkozása miatt. Ez a hagyományos fejeknél jelent kockázatot, mivel különösen a kisgyermekek szeretik a fejet előre-hátra fordítani játék közben.

Lakások, panziók és egyéb bérelt helyiségek esetében
Kiadja helyiségeit, és szeretné elkerülni a felelőtlen helyiséghőmérséklet-tervezés miatti pénzkidobást? Az okosfejjel minden az Ön kezében lesz.Szálláshelyekkel foglalkozik, és távolról szállásolja el vendégeit? A fűtési költségek megtakarítása kulcsfontosságú az Ön számára? Az intelligens termosztatikus fej biztosítja, hogy a vendégek tervezett érkezési idejére optimalizálják a hőmérsékletet a lakásban/vendégházban. Ezzel szemben távvezérléssel csökkentheti a hőmérsékletet, miután elmentek.

Az egész rendszer az ingyenes és nagyon népszerű Tuya Smart alkalmazást használja. Tehát, ha a jövőben több okos készüléket és vezérlést tervez otthonában, akkor ez a termék az Öné.  

Főbb jellemzők:

 • Fagyásgátló funkció
 • Alacsony energiaellátás riasztás
 • Gyermekzár funkció
 • Kézi vezérlés lehetősége
 • Bluetooth-kapcsolat
 • Vezérlés alkalmazáson keresztül
 • A WiFi-hez való csatlakozáshoz és több fej csatlakoztatásához WiFi Gateway-t kell használnia(itt)
 • Csatlakozás az Alexához és a Google Assistanthoz (hangvezérlés)

Műszaki paraméterek:

 • Tápegység: 2*1,5 AA elem
 • Csatlakozási technológia: Bluetooth
 • Digitális LCD kijelző
 • Szín. fehér
 • Anyag

BOT WiFi Gateway a távvezérléshez Bluetooth/WiFi intelligens termosztátfejekhez

Az átjáróval távolról csatlakozhat a fűtőtest intelligens termosztátfejéhez. Ezzel a készülékkel bármilyen helyről vezérelheti a termosztatikus fejet. Az átjárót a termosztátfejtől legfeljebb 10 méterre kell csatlakoztatni, WIFI-re kell csatlakoztatni, és szinkronizálni kell a termosztátfejjel.

Főbb jellemzők:

 • WiFi kapcsolat
 • Intelligens termosztatikus fejek vezérlése
 • Amazon Alexával és a Google Home-mal működik
 • TuyaSmart mobilalkalmazás

Műszaki paraméterek:

 • WiFi (2,4 GHz) kapcsolat,
 • tápellátás: konnektorba (230V)
 • szín: fehér
 
Kategória: Fejek radiátorokhoz
Szín: fehér
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit
Kommunikáció: Bluetooth, WiFi
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: igen
Az akkumulátorok: igen
Tervezve: termosztatikus fejek
Kézi vezérlés: igen
Távirányító: igen
Tuya Smart: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.