Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket az intelligens világításhoz?

Hol kezdjük?

Ako si vybrať správny produkt pre inteligentné osvetlenieÚgy döntött, hogy intelligens funkciókkal gazdagítja otthonát? Kezdje például az intelligens világítással. Az okos izzók, a LED-es fali lámpák és az éjszakai égbolt kivetítők bebizonyítják, hogy mennyire kényelmes, szórakoztató és praktikus lehet egy okos otthon. Hogyan válasszon termékeket, és melyek a legjobbak az Ön és igényei számára?

Létesítsen okos otthont egy intelligens izzóval

Kezdjük a villanykörtével, amely a legtöbb világítás alapköve. Ha még nem gondolkodik éjszakai égbolt kivetítőn, intelligens fényláncokon vagy más technológiai kütyükön, akkor támaszkodjon az izzóra, hogy felfedezze az okosotthon varázsát. Egy ilyen izzót távolról is lehet vezérelni, vagy hagyományos izzóként is lehet használni. A mobiltelefonon található alkalmazás segítségével kényelmesen, távolról állíthatja a fényerősséget és a fény színét, vagy beállíthatja, hogy automatikusan kikapcsoljon. Ez segíthet pénzt megtakarítani a villanyszámlákon. Részletes termékleírásainkból könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő izzót.

Lámpa, mint intelligens beltéri kiegészítő

A kínálatunkban található padló- és asztali okos lámpák nemcsak a belső tér dizájnját, hanem annak praktikus részét is képezik. Ezekkel a lámpákkal is kényelmesen, távolról változtathatja a fényárnyalatokat és a fényerősséget, és egy pillanat alatt megvarázsolhatja a szoba kívánt hangulatát. Ha tehát olyan rendkívüli darabot keres házába vagy lakásába, amely nemcsak megjelenésében, hanem funkciójában is lenyűgöző, próbáljon meg egy okoslámpa után nyúlni.

nordic_lampa_1200x628_2 (1) (3)

Fali lámpák a házba és a bárba is

BLOG Jako si vybrať správny produkt pre inteligentné osvetlenieNe feledkezzünk meg az okos fali lámpákról sem, amelyek egy pillanat alatt képesek bulihangulatot vagy romantikus hangulatot varázsolni. Itt is nagy szerepe van az okostelefonos alkalmazásnak, amelynek köszönhetően az egyes lámpák vagy moduláris falpanelek pontosan az Ön ízlése szerint világítanak. Az otthonán kívül ez a fajta világítás éttermekben, bárokban vagy klubokban is használható.

Az éjszakai égbolt kivetítő lenyűgözi a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt.

Az éjszakai égbolt kivetítővel színes csillagképeket és a kozmikus ködöt varázsolhatja a feje fölé. Akár a csillagok alatt szeretne elaludni, akár gyermekeinek szeretne hasonló élményt nyújtani, a csillagvetítő vagy a csillagvetítő funkcióval ellátott okosizzó segítségével minden nap a csillagok alatt aludhat. A kivetítő egy partihelyiség, kávézó vagy klub nagyszerű része is lehet. Ha nem fél a színektől, akkor Önnek az ilyen okosvilágítás lehet a legjobb választás.

Láncok és szalagok, amelyek kívülről és belülről is megvilágítják a házat.

Míg az intelligens LED-csíkok a klasszikus lámpatestek kiegészítőjeként szolgálnak, és gyakran láthatók konyhaszekrényeket vagy gipszkarton mennyezeteket díszítve, az intelligens fényláncok önmagukban is igazán ünnepi dekorációt jelenthetnek. Különösen karácsonyra ideálisak. Egy dolog azonban mind a szalagokban, mind a láncokban közös, hogy gyakran nemcsak beltéren, hanem kültéren is használhatók. Ha tehát az erkélyt, a garázst vagy az ablakot szeretné megvilágítani, akkor érdemes ezeket a termékeket kipróbálnia.

BLOG Jako si vybrať správny produkt pre inteligentné osvetlenie (1)