Okos kilincs - tartsd az ajtót kontroll alatt

Az okos kilincs a modern idők újabb találmánya, amely rengeteg pénzt és időt takaríthat meg neked. Ha házad, vállalkozásod vagy irodád egyik helyiségét átmenetileg bárki számára hozzáférhetővé kívánod tenni, akkor nem kell mérlegelned a bolt felé vezető utat. Ha nyaralni indulsz, és azt szeretnéd, ha egy barátod öntözné a virágaid, akkor nem kell kölcsönadnod neki a kulcsot. A kávézódnak már nem kell hogy nyilvános WC-ként szolgáljon a járókelők számára. Egy okos kilincs mindent megold...

Mi az okos kilincs?

Az intelligens otthon elengedhetetlen kelléke, amely növeli otthonod biztonságát és kényelmét. Az intelligens kilincs segítségével biztosíthatod lakások, irodák, szobák, WC-k vagy raktárak helyiségeit. Lehetővé teszi a helyiség bejáratának többféle beállítását. Az ezzel a kilinccsel ellátott ajtó Bluetooth technológiával kinyitható egy Android vagy iOS rendszer támogatással rendelkező mobiltelefon segítségével. Egy másik lehetőség lehet például a távoli feloldás egy WIFI-átjáró használatával, a zár feloldása kulcs PIN-kódjával vagy biometrikus úton - ujjlenyomat segítségével.chytrá klika TT Lock H1 72mm

Előnye kétségtelenül a modern és egyszerű kialakítása is. Bár a kilincs felkelti a technológiai rajongók figyelmét, a belső térben természetesen nem kelt zavaró benyomást.

Kinek lett az okos kilincs kitalálva?

Irodáknak

Nem minden irodaajtónak kellene mindig nyitva lennie. Ha szükséged van arra, hogy bizonyos információkhoz vagy anyagokhoz csak bizonyos alkalmazottak juthassanak, javasoljuk, hogy a helyiséget intelligens kilinccsel rögzítsd. Az anyagok biztonságban lesznek a csapat kíváncsi tagjaitól, és Te, mint megfelelő főnök, mindent kézben tarthatsz.

Szálláshelyeknek

Lakást vagy nyaralót adsz ki bérbe, de nincs időd a vendégek érkezésének napján? Az okos kilinccsel már nem kell alkalmazkodnod a vendégek menetrendjéhez. Generálj nekik egy jelszót, és távozásuk után törölheted azt. A kilincs szállodákban vagy panziókban is használható.

Kávézóba vagy étterembe

zvědavá zaměstnankyněHa kávézód van, és szeretnéd hogy a vendégek otthonosan érezzék magukat, akkor nem árt kizárni a nem kívánt személyeket a WC használatából. Kövesd nyomon, hogy kinek van hozzáférése a WC-hez a magas színvonal fenntartása érdekében.

Otthon

Tedd lehetővé lakásodba a belépést barátodnak, aki amíg távol vagy etetni fogja a halat, vagy a nagymamának, aki vigyáz a gyerekekre, vagy a takarítónőnek. Így nem kell majd haza sietned, és barátaidat, ismerőseidet, rokonaidat pedig megkíméled a hosszú várakozástól.

Hogyan működik a kilincs?

Az intelligens kilincset négy AAA elem táplálja, amelyek közepes forgalmú üzemben körülbelül tíz hónapig kitartanak. A funkciók használatához telepíteni kell a TTlock mobilalkalmazást, amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel.

Az intelligens kilincs telepítése egyszerű és nem tart tovább egy óránál. Maga az intelligens kilincs kezelése felhasználóbarát és könnyen beállítható. A mobiltelefon TTLock alkalmazásán keresztül állítgatod be és vezérelheted, így bármikor dolgozhatsz a kilinccsel. Ezzel az alkalmazással engedélyeket állíthatsz be az egyes felhasználók számára, nyomon követheted az előzményeket, vagy korlátozott időre állíthatod be a belépéseket. Egy másik vezérlési lehetőség maga a kilincs használata - mobiltelefon nélkül vagy kód megadása nélkül.