Aroma diffúzorok - illatosítsd otthonod

Az aroma diffúzor kiválóan alkalmas aromaterápiára, valamint kiegészítőként, amely fényjátékkal egészíti ki otthonod belső terét. Gondoskodik a helyiségben belüli egyenletes illat eloszlásáról, és nem utolsósorban intelligens, így annak vezérlését egyszerűbbé teheti egy mobil alkalmazás. Az aroma diffúzor egy modern, otthoni használatra - aromaterápiára alkalmas termék, amely javítja a hangulatot és az egészséget is.

Próbáld ki te is - kapcsold be, helyezkedj el kényelmesen és pihenj.

hh

Milyen típusú diffúzort válasszunk? Hogyan használják, és milyen előnyei vannak az illóolajoknak az egészség és a jólét szempontjából?

Aroma diffúzorok

A piacon 4 féle diffúzor kapható: ultrahangos, hő-, porlasztó és párologtató. Mindegyiknek ugyanaz a célja, az aromás olajok segítségével mind a test, mind az elme ellazítása. Felejtsd el a stresszt és élvezd az aromás illóolajok kellemes illatát. De milyen típusú diffúzort válasszunk a piacon?

 

 

 

Számos kritérium közül lehet választani. Bemutatjuk neked azokat a szempontokat, amelyek szerintünk a legfontosabbak.

  • Fedési terület
  • Formátum (hordozható, újratölthető stb.)
  • Kinézet
  • Űrtartalom
  • Méretek
  • Zaj

 

A legkedveltebb típus

Az illóolajok elismert amerikai szakértője, Hope Gillerman szerint az ultrahangos aroma diffúzorok a legmegfelelőbbek. Az ultrahangos diffúzorok elektronikus frekvenciákat használnak a vibrációk lehető leggyorsabb létrehozására. Ez olyan hatást kelt, mintha a víz forrna, viszont hő felhasználása nélkül. A rezgések az illóolajokat mikrorészecskékké bontják, amelyek aztán enyhe köd formájában a levegőbe kerülnek.

Az ultrahangos diffúzorok az olcsóbb diffúzorok közé tartoznak a piacon. Viszonylag csendesek, és általában minimálisan hibáznak. Működésüket a konnektorhoz való csatlakozás biztosítja, vagy a megfelelő elemek használata.

Használat

A megfelelő használat érdekében meg kell tölteni a tartályt vízzel, és hozzá kell adni 3-5 csepp aromaolajat 100 ml vízhez (általános szabály, vedd figyelembe a szoba méretét is). Fokozatosan növelheted az intenzitást azáltal, hogy a kiválasztott illóolajból, amely a legjobban megfelel igényeidnek, többet csöpögtetsz. Az aranyszabály az, hogy a kevesebb több, mert a túl sok illóolaj migrént és szemirritációt okozhat. Néhány olajból kevesebb (pl. Fahéj, amely nagyon aromás) vagy több (grapefruit, citrom) a megfelelő. Akkor csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a készüléket, vagy bekapcsolod, ha a készülék elemekkel működik. Beállíthatod a pára intenzitását és az időzítést, így a kiválasztott idő után a készülék kikapcsol. A diffúzor használata intervallumokban ajánlott, amikor a készülék be van kapcsolva, majd egy bizonyos ideig kikapcsolva hagyod.

dA színek játéka

A diffúzorok LED-es háttérvilágítással vagy szalaggal is rendelkeznek. A színek kellemes hangulatot idéznek elő, és akár otthon is igazi wellness élményben lehet részed. Beállíthatsz egy adott színt a mobilalkalmazásban (vagy közvetlenül a diffúzor gombjával), vagy hagyhatod, hogy a színek fokozatosan változzanak. A fény hangulatos, de ha esetleg zavarna, teljesen kikapcsolhatod.

Illóolajok és hatásai

Ez a fajta olaj nagyon koncentrált komplex anyagokat tartalmaz, amelyek multifunkcionális tulajdonságokkal, valamint egészségügyi és megelőző hatásokkal rendelkeznek. Ezért figyelj a tisztán természetes minőségű olajok kiválasztására, mivel a szintetikus összetételnek nincs hatása az emberi testre. Az illat kiválasztásának következő paramétere az olaj által kifejtett hatás. Általánosságban olyan olajokat különböztethetünk meg, amelyek energizálnak, stimulálják az elmét, beindíthatják a test működését (grapefruit, borsmenta, rozmaring), valamint relaxáló és nyugtató hatásuk van (levendula, kamilla, valerian, jázmin). Az esszenciák szagsemlegesítést és a levegő fertőtlenítését is biztosíthatják (menta, eukaliptusz, citrom, narancs).

A diffúzor nemcsak a mentális egészségre, hanem a levegő párásítására is jótékony hatással van, elősegítheti az eldugult légutak felszabadulását és alkalmas megfázás enyhítésére is.

Kínálatunkban az intelligens diffúzorok mellett találsz illóolajokat is, amelyekkel kiegészítheted a vásárlást. Minden olajhoz részletesebb leírást találsz az egészségre és az elmére gyakorolt ​​tulajdonságukról és hatásukról.

Hisszük, hogy e-boltunkban mindenki választani tud majd a diffúzorok széles kínálatából, valamint mindenki kiválaszthatja azt a személyre szabott terápiát, amely az illóolaj hatásaitól függ, vagy az adott hangulat, illat és szín szerint.