Intelligens izzó - egy apróság, amely megváltoztatja az életedet

A fény életünk természetes része. Befolyásolja, hogyan látjuk a világot, hogyan érzékeljük a színeket és hogyan tájékozódunk a térben. Hatással van a hangulatunkra, a munka hatékonyságára és az egészségre. Kétségtelen, hogy a természetes fény hozza a legnagyobb előnyt az ember számára. De olyan földrajzi területen élünk, ahol a fény naponta akár 15 órán keresztül is a láthatár alatt lehet. Tehát hogyan segíthetünk abban, hogy a benti fényt a lehető legjobban igazítsuk az igényeinkhez és a bioritmusunkhoz? Az intelligens izzó egyszerű, modern és kíméletes megoldás!

Mi az intelligens izzó?

Megtörtént már veled is, hogy feküdtél a meleg ágyban, és hirtelen rájöttél, hogy elfelejtetted lekapcsolni a fényt a konyhában? Ennek most vége. Az intelligens LED izzó tökéletes segítő a hatékony otthoni megvilágításhoz. A Smart Life alkalmazáson keresztül kommunikál mobiltelefonoddal, lehetővé téve a fény be- vagy kikapcsolását, szabályozva annak intenzitását, tónusát és színét. Mind ezt egyetlen lépés nélkül! Most már nem kell kompromisszumokat kötnöd, és különféle alkalmakra speciális lámpákat vagy izzókat vásárolnod. Egy intelligens izzó kellemes megvilágítást varázsolhat vacsorához a barátokkal, de praktikus erős fényt is biztosít az olvasáshoz és a munkához. Ugyanakkor az élettartama akár 40 000 óra.

Fénnyel a nagyobb produktivitáshoz vagy a jobb hangulatért

barvy a intenzitaA megfelelő helyiségvilágítás kiválasztásakor fontos a megfelelő szín (színhőmérséklet) és a fényintenzitás kiválasztása.

A FÉNY SZÍNE

A színhőmérséklet kelvinben van megadva, és általában narancssárga, sárga, fehér és kék árnyalatok közül lehetséges választani. Minél nagyobb az érték, annál hidegebb a fényárnyalat. Az ilyen fény élénkítő hatású, alkalmas konyhai munkalapokra, irodákba, bevásárlóközpontokba, de fürdőszobákba is. Különösen télen a hidegebb tónusoknak fénye pozitív hatással lehet a hangulatunkra és növelheti a munka hatékonyságát. A meleg tónusok viszont a relaxálás és a nyugalom érzetét keltik. Alkalmasak kikapcsolódásra, ezért általában hálószobába, gyermekszobába vagy nappaliba választják őket.

A FÉNY INTENZITÁSA

Az emberi szem nagyon érzékeny és alkalmazkodó, képes kényelmetlen körülmények között is felismerni bizonyos tárgyakat. Ez azonban nagy hatással van teljesítményünkre, koncentrációnkra, energiánkra, mentális állapotunkra valamint az egészségünkre. Minél nagyobb a fényintenzitás, annál jobban látunk és összpontosítunk a tevékenységekre. Ugyanakkor irritáló lehet, különösen a gyermekek vagy az idősek számára. Ezért az is fontos, hogy a megvilágítás intenzitását helyesen válasszuk tevékenységeink, életkorunk és a nap különböző szakának szempontjából.

Hagyd, hogy az izzó alkalmazkodjon hozzád!

Milyen fényt válasszunk az ebédlőhöz kapcsolódó konyhához? Erősebb fény legyen a főzéshez, vagy kellemes gyenge fény a vacsorához? Mi van akkor, ha erős fényt akarok a fürdőszobában egy reggeli zuhanyozáshoz, de gyengét egy esti fürdéshez? Az intelligens izzónak köszönhetően nem kell a kettő között választanod. Nem kell alkalmazkodnod az izzóhoz. Az izzó alkalmazkodik majd hozzád!

Fény időzítő - nagyszerű segítő, amellyel rengeteg pénzt takaríthatsz meg

Egy háztartásában élsz egy olyan személlyel, aki sosem kapcsolja le a fényt? Ha a válasz NEM, akkor valószínűleg te vagy az. Az energiatakarékosság terén végzett felmérés szerint az emberek háromnegyede elfelejti lekapcsolni, főleg este. Ugyanez a felmérés szerint a felesleges világítás a családok negyedénél rendszeresen vita téma.

Ha kímélni szeretnéd a természetet, a pénztárcádat és otthonodban békét szeretnél, akkor a fényidőzítő funkció jól fog jönni. Állíts be egy visszaszámlálást vagy a pontos leoltás idejét a Smart Life alkalmazásban, és a probléma megoldódik.

Alkalmazás telepítése és vezérlése

Az izzó alkalmazással való párosítása és annak vezérlése teljesen zökkenőmentes és intuitív. Miután letöltötted a Smart Life alkalmazást az Apple Store vagy a Google Play áruházba, és létrehoztál egy felhasználói fiókot, csavard be az izzót a lámpába vagy a csillárba, és kapcsold be a villanyt. Három lépésben egyszerűen telepítheted az izzót az alkalmazásba.

1. Az alkalmazás segítségével szkenneld be a termék csomagolásán található QR-kódot.
2. Kapcsolja ki, majd kapcsolja be háromszor.
3. Erősítsd meg az izzó hozzáadását az alkalmazáshoz, és írd be a Wi-Fi-kapcsolathoz szükséges adatokat.

Amennyiben új felhasználó vagy, hidd el, hogy az első napokban ez az intelligens izzó lesz az új játékod. Egyszerűen lehetetlen ellenállni a fény tónusának és intenzitásának folyamatos változtatásának.

Az alkalmazás felületén 4 fül található. Az első lehetőséget ad a fény hőmérsékletének és fényerejének beállítására skála segítségével. A második lehetővé teszi a fény színének és a megvilágítás színének telítettségének beállítását. A harmadik fülön előre beállított világítási sémákat használhatsz, vagy létrehozhatod ezeket. Tehát, ha például olvasni akarsz, a megfelelő fényerő és fénytónus beállítása két másodperc kérdése. Az utolsó fül a visszaszámlálás és az időzítők lehetőségét kínálja. Félnek a gyermekeid a sötéttől? Állítsd be nekik a villanyt 20 percre, és megspórolsz egy utat a gyermekszobába.

light

Fényesebb jövő a te kezedben

Az intelligens izzó minden modern háztartásban helyet kap. Segít fényt varázsolni otthonodba. Világítás pontosan az elképzeléseid és jelenlegi igényeidnek megfelelően. És mindezt egy mobil alkalmazáson keresztül. Tehát nem túlzás azt állítani, hogy a fényesebb holnap az Te kezedben van.