BOT éjszakai égbolt projektor - személyre szabott csillagos ég

Téged is lenyűgöz az éjszakai égbolt? Fényes csillagok és csillagképek, nyári csillaghullás, napfényt visszaverő bolygók, színekben gazdag Tejút vagy sarki fény.

A fénylő csillagok és a misztikus köd már nem csak a planetáriumban találhatók, vagy az égen, és nem csak a szabadban töltött éjszaka emléke. Most már nem kell a tiszta éjszakára várni. Az intelligens projektornak köszönhetően minden nap élvezheted ezt a varázslatos szépséget otthonodban.

Picture1

Csillagok ragyogása minden alkalomra

A BOT éjszakai égbolt projektort otthonod minden helyiségében használhatod. Akár egy nehéz munkanap után szeretnél egy pillanatra kikapcsolódni, esetleg egy romantikus estét élvezni kettesben a pároddal, vagy békés légkört teremteni miközben gyermekeid elalszanak, akár éppen ellenkezőleg, a baráti társaságban zajló buli hangulatát szeretnéd fokozni.

Picture2

Telepítés néhány kattintással

A projektor és az alkalmazás párosítása percek kérdése. Hadd magyarázzuk el néhány rövid pontban, hogyan kell ezt megtenni.

  • Miután letöltötted a Smart Life alkalmazást az Apple Store vagy a Google Play áruházban, és létrehoztál egy felhasználói fiókot, csatlakoztasd az áramhoz az éjszakai égbolt projektort, és tartsd lenyomva a középen elhelyezett gombot hat másodpercig (Switch button). Amikor a gomb kéken villog, a készülék készen áll a párosításra.
  • A QR kód beolvasásával indítsd el a projektor telepítését az alkalmazásba, amely a kézikönyv ötödik oldalán található. Ez jár természetesen minden csomaghoz.
  • Ezután add hozzá az eszközt a „Go to add” és a „+” gombokkal, és írd be a Wi-Fi hálózat bejelentkezéshez való adatait.
  • A párosítás befejezéséhez nyomd meg a „Kész” gombot.

TTLock a přidání BOT Projektor Noční Oblohy

Intuitív vezérlés

És most már a szórakoztató rész!

A Smart Life segítségével történő vezérlés nagyon egyszerű és intuitív. Itt számos előre beállított éjszakai jelenetet találsz. Azonban a teljes jelenetet az aktuális hangulatodnak megfelelően magad is beállíthatod. Néhány perc múlva így személyre szabott eget varázsolhatsz. Mit szólnál egy ilyen Aurora Borealis-hoz a nappalidban?

És hogy néz ki közvetlenül az alkalmazás? Vessünk rá egy pillantást. Az alkalmazás felületén három fül található - „White”, „Colour” és „Scene”.

Ezek közül az első - „White” a lézeres égbolt projektor beállítására szolgál. Két skála segítségével növelhető és csökkenthető a csillagok fényereje és az egész ég forgási sebessége. Lehetőség van a csillagok teljes kikapcsolására is, így csak a színes ködöt élvezheted otthonodban.

A „Colour“ fül lehetővé teszi, hogy kedvedre válaszd a köd színét és tartományát. Akár négy különböző színű átmenettel ragyoghat, és így lehetővé teszi a Hubble teleszkóphoz való hasonló nézetet. Ha tiszta, csillagokkal teli égre vágysz, akkor egyszerűen megérintve kikapcsolhatod a köd vetítését.

Az utolsó trükk a táj beállítása a „Scene” gombbal. Itt állíthatod be, hogy mely színek váltakozzanak az égbolton, milyen gyakorisággal és animáció átmenetével.

Természetesen lehetőség van a kivetítő be- és kikapcsolásának időzítésére, valamint az intelligens otthoni hangrendszerek, az Amazon Alexa, a Google Home és mások támogatására.

Nastaveni BOT Projektor noční oblohy

Az éjszakai égbolt projektorral élvezheted mind a szórakozást, úgy a békés kikapcsolódást is. Nemcsak a modern technika rajongóinak csal mosolyt az arcára, hanem minden romantikus lelket is elvarázsol majd.

Legyenek a csillagok egy karnyújtásnyira!