Nuki Billentyűzet billentyűzet

Billentyűzet Billentyűzet, egyszerű numerikus kódhozzáférés, akár 100 különböző hozzáférési kód, fekete.

A tétel elfogyott…
Elérhetőség Nincs raktáron
Kód: 7077
37 045 Ft 30 616 Ft ÁFA nélkül
Nuki Billentyűzet billentyűzet
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

Nuki Billentyűzet Billentyűzet

A Nuki billentyűzet a billentyűzet nélküli élet tökéletes kiterjesztése. A kulcsok veszélyes elrejtése a lábtörlő alatt végre a múlté! Ahhoz, hogy barátainak és ismerőseinek hozzáférést biztosítson otthonához, adjon nekik egyéni belépési kódokat a Nuki alkalmazás vagy a Nuki weboldal segítségével.

Nagyfokú kompatibilitás és egyszerű telepítés

A Nuki billentyűzet elemmel működik, és bármelyik Nuki Smart Lock zárral kombinálható. Egyszerűen kívülről ragasztják az ajtókerethez vagy csavarozzák a ház falához. Nincs szükség csatlakozókábelekre. A Nuki Bridge segítségével távolról is létrehozhat hozzáférési kódokat. A Nuki billentyűzet azonban internetkapcsolat nélkül is teljesen működőképes a Bluetoothnak köszönhetően.

Biztonság és kényelem

a 6 számjegyű hozzáférési kódok és a titkosított kommunikáció maximális biztonságot garantál. Minden billentyűzet akár 100 különböző hozzáférési kódot is tárolhat. Minden felhasználó egy egyedi belépési kódot kap, így a naplóból mindig kiderül, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Nyaralóbérlés új szinten

A Nuki billentyűzettel a kulcsok átadásának fárasztó feladata megszűnik az Ön, mint bérbeadó számára. Egyszerű, de biztonságos kulcs nélküli hozzáférést biztosít vendégeinek - akár okostelefon nélkül is. Természetesen a hozzárendelt hozzáférési kód érvényessége csak a foglalási időszakra korlátozódhat.

Benne van:

  • 2x CR2032 elem
Kategória: Okos ház
Szín: Fekete
Alkalmazás: Nuki
Kommunikáció: Bluetooth
A lefedettség mértéke: IP65
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: