Philips Hue Bridge 2.0

Philips Hue Bridge 2.0, a Philips Hue LED-lámpák és LED-izzók korlátlan beállításához és vezérléséhez, mobilalkalmazás Philips Hue, kompatibilis a Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, fehér.
Elérhetőség Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
2024-05-30
Kód: 3207
21 395 Ft 17 682 Ft ÁFA nélkül
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

Philips Hue Híd 2.0

Philips Hue Bridge 2.0 híd, amely a teljes intelligens rendszer korlátlan beállítás és ellenőrzés Hue LED-es lámpatestek, LED csíkok a Hue LED izzók. Egyszerűen a Mobilos alkalmazás Philips Hue beállíthatja okostelefonját vagy táblagépét intenzitás, szín vagy fényhőmérséklet a világítási időbeosztás, a világítás szinkronizálása filmmel, zenével vagy számítógépes játékkal.

Akár 50 Hue LED izzó és Hue LED lámpa, valamint legfeljebb 10 tartozék, például a HueTap távirányító, HueDimmer Switch távirányító vagy Hue mozgásérzékelők csatlakoztatható a hídhoz beltéri vagy kültéri használatra. Fedéllel IP20 csak a beltéri alkalmazásokban való használatra szánták. A teljes méret: 2,6 x 8,8 x 8,8 cm. Úgy tervezték, hogy a hálózatról a 100-240V AC-ra .

Alkalmazás Philips Hue támogatja a rendszereket a címről iOS 13 és újabb vagy Android 8.0 és újabbak. A Philips Hue hídhoz csatlakoztatott lámpatestek a következők lehetnek hanggal is vezérelhető. A támogatott hangalapú asszisztensek közé tartozik az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple HomeKit és a Microsoft Cortana. A csomag tartalmazza a hidat, az Ethernet hálózati kábelt és a hálózati adaptert.

Főbb jellemzők:

  • Szín: Fehér
  • Feszültség: 230 V
  • Szélesség: 88 mm
  • Hossz: 88 mm
  • Magasság: 26 mm
  • Anyag: műanyag
  • Védelmi fokozat (IP): IP20
Kategória: Kapuk
Szín: fehér
Kommunikáció: WiFi
Feszültség: 230 V

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: