Miért érdemes okos kilincset vásárolni

Az okos kilincs megvásárlásának több oka lehet. A praktikus oldalaktól kezdve, melyeket ezek a kilincsek kínálnak, a készülékbe épített technológiáknak köszönhetően a modern kialakításig, amely ezeknél a kilincseknél megtalálható azokkal a kilincsekkel szemben, melyeket már ismersz.

Ha a kilincsek és a beépített technológia által kínált elemek fő előnyeire összpontosítunk, érdemes megemlítenünk, hogy nem csak kulccsal, hanem mobilalkalmazással, ujjlenyomattal, chip kártyával vagy numerikus kódszám megadásával is feloldhatod ezeket az eszközöket. További előny az időintervallumok beállítása az egyes felhasználók számára, vagy az előzetes bemenetekről történő jelentés ellenőrzésének lehetősége. Mindezt megteheted a kilincs közelében a Bluetooth technológiának köszönhetően, vagy távolról WIFI-n keresztül.

Azok, akik már megszokták, hogy nem hordanak pénztárcát és csak mobiltelefonnal fizetnek, használhatnak okos zárat vagy kilincset, így otthon hagyhatják a kulcsokat és egy kicsit nagyobb szabadságot élvezhetnek.

Chytra klika

Feloldás és nyitás mobilalkalmazással, ujjlenyomattal, chip kártyával, numerikus kódszám megadásának segítségével vagy kulccsal

Több lehetőséget is kínálunk Neked arra, milyen módon bonyolíthatod az épületek, szobák vagy helyiségek kinyitását. A mobiltelefon vagy chip segítségével történő nyitás érintésmentes. Az ujjlenyomat vagy numerikus kódszám segítségével bármilyen további eszközök nélkül is végrehajthatod a feloldást.

Belépési engedélyek rugalmas kiosztása

További előny a helységhez való hozzáférés kiosztása anélkül, hogy kulcsok kerüljenek átadásra vagy átmenetileg másolásra kerüljön sor. Egyszerűen rendelhet hozzáférést vagy numerikus kódszámot adhat át, amelyet bárki használhat, és szükség esetén bármikor megváltoztathatja azokat.

A bemenethez szükséges időintervallumok beállítása

Egyes felhasználók részére beállíthatod a pontos időintervallumot arra az esetre, mikor van hozzáférésük az adott helyiséghez. Ez lehetővé teszi azt, hogy szükség szerint külön-külön adj hozzáférést minden felhasználónak.

Előző belépések története

A mobilalkalmazás tárolja az egyes belépések adatait, függetlenül attól, hogy melyik feloldási lehetőséget használod. Az adminisztrátor könnyen ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e, és hogy senki sem lép be az adott helyiségbe, akinek nem kellene.

Távirányítás WIFI-n keresztül

Használd ki az okos otthon mai technológiáinak előnyeit, amelyek növelik otthonod biztonságát és kényelmét. Az okos kilincsek segítségével biztonságossá teheted lakások, irodák, szobák, mosdók vagy raktárak helyiségeit. Az okos kilincsnek köszönhetően többféle módon állíthatod be az adott helyiség bejáratát. Ezek a módszerek a következők: a Bluetooth-technológia feloldása Android vagy iOS-kompatibilis mobiltelefonnal, távoli feloldás WIFI-átjáróval, feloldás PIN-jelszóval a kilincsen vagy ujjlenyomat segítségével.

A legtöbb kilincs kialakítása jobb-bal oldalra szóló, azaz a bal és a jobb oldali ajtóknál is könnyen módosítható a megfelelő használathoz. A kilincseket olyan áramforrások töltik, amelyek könnyen cserélhetők, és a kilincs akár több hónaptól egy évig működhet, attól függően, hogy milyen gyakran használod ezt az eszközt.