Karácsonyi ajándékötletek és tippek - Karácsony 2022

Karácsonyi ajándékötletek és tippek - Karácsony 2022

Eredeti ajándékot keresel férfinak, nőnek, nagymamának, nagypapának, kutyának vagy macskának? Van néhány tippünk a legjobb karácsonyi ajándékokhoz az egész család számára. Webáruházunkban kényelmesen, otthonról választhatsz, majd megrendelhetsz mindent. A karácsonyi ajándékok esetében az a jó hír, hogy a raktáron lévő termékek esetében a megrendelés kézhezvételétől számított 24 órán belül garantáljuk a kiszállítást.

Ajándék anyának

aroma difuzéry Vánoce (1800 × 1500 px)Intelligens ultrahangos aromadiffúzor
Nincs olyan nő, aki visszautasítaná azt, hogy az illóolajok csodálatos illatával tegye kellemesebbé a pihenés pillanatait. Az intelligens diffúzorok ideális ajándékot jelentenek a hölgyeknek, mert könnyen kezelhetőek, és a kiválasztott illat kellemes hangulatot varázsol az egész lakásba. Ezek a diffúzorok ultrahangos diffúziós technológiával 360°-os ultrahangos frekvenciákat hoznak létre, amelyek azonnal víz- és olajmolekulákat permeteznek a levegőbe. Az eredmény egy sokkal egészségesebb alternatíva, mint a régebbi típusú hődiffúzoroknál, amelyek a hődiffúziós folyamat során károsíthatják az illóolajokat. Praktikus és automatikusan kikapcsol, ha a tartály kiürül.  A kütyük szerelmesei örülni fognak azoknak a diffúzoroknak, amelyek párosíthatók alkalmazásokkal és mobiltelefonnal vezérelhetők, vagy kompatibilisek az Amazon Alexa vagy a Google Assistant rendszerrel. Azok számára, akik a klasszikusokat kedvelik, kínálatunkban távirányítós diffúzorok vagy klasszikus nyomógombos diffúzorokat is találnak. Diffúzorainkat itt tekintheti meg.

chytry kvetinac 10Intelligens virágcserép
Ha édesanyád szereti a fűszernövényeket a konyhában, és azt szeretné, hogy egész évben frissek legyenek, akkor egy intelligens virágcserepet ajánlunk, amely megkönnyíti az otthoni termesztést. A LED-es virágcserép a hidroponikus növénytermesztési módszert alkalmazza, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megfelelő eljárásokkal a növényeid nem lesznek a földtől piszkosak, mivel ez a módszer a növények vízoldatban történő termesztésének ismeretét használja fel. A hidroponikus termesztési módszer megfelelően kiválasztott LED-es fényforrással kombinálva általában hatékonyabb és nagyobb terméshozamot biztosít, mint a hagyományos, talajban történő növénytermesztés. Ezek a virágcserepek nem csak dizájnosak és minden konyhában jól mutatnak majd, hanem nagyon praktikusak is. Automatikus öntözési funkcióval rendelkeznek, így nincs szükség napi öntözésre. Miért ne könnyítenéd meg az életed? A virágcserép gondoskodik a gyógynövényekről helyetted. A LED-es világítási módok gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a termesztést. A virágcserép képes a virágok pontos igényeinek megfelelően adagolni a fényt. Ráadásul attraktív megjelenése biztosan megragadja minden látogató tekintetét. Az okos virágcserép a LED-rámpának köszönhetően tökéletesen szolgálhat a konyhában LED-lámpaként is. Az okos virágcserepek alkalmasak fűszernövények, kisebb gyümölcsök és zöldségek, vanília, szukkulensek és kisebb virágok termesztésére. A virágcserepek választékát itt találod.

Ajándék apának

VáhaIntelligens mérleg
Karácsony után már csak egy hét van hátra újévig, és gyakran születnek újévi fogadalmak a fizikai kondíció javítására. Akkor miért ne támogatnánk apát már előtte. Az intelligens mérleg nem csak a súlyt, hanem az izmot, a zsírt, a zsigeri zsírt, a BMI-t, a testkort, a vizet és a kalóriákat is méri. A mérleg és a telefon összekapcsolásával az alkalmazásban láthatja majd eredményeit, és könnyen módosíthatja étrendjét vagy edzéstervét. Az intelligens mérleghez akár 8 különböző eszköz is csatlakoztatható, így semmi akadálya, hogy az egész család használja. Az intelligens mérlegek választékát itt találod.

nordic lampaNordic LED lámpa
A Nordic lámpa élénk színeivel kellemes hangulatot teremt esténként, és segít ellazulni egy nehéz nap után, például filmnézés közben. Minden apa, aki szereti a modern technológiát, örömmel fogja hallani, hogy egyes lámpatípusok mobiltelefonos alkalmazással a kanapéról való felkelés nélkül is vezérelhetők. Választhatsz a statikusan világító, villódzó, színesen világító vagy csak meleg/hideg fény módban világító lámpák közül. Így minden lámpát és annak fényét könnyedén beállíthatod a te igényeidnek és pillanatnyi hangulatodnak megfelelően. Az összes lámpát itt fedezheted fel.

Ajándék gyerekeknek

BOT Projektor noční oblohy s3 1Éjszakai égbolt projektor
Az éjszakai égbolt projektort a kicsik imádni fogják! Az élénk és vibráló színek mindenki figyelmét felkeltik a szobába lépve, és a tévénézéstől a békés elalvásig minden tevékenységet élvezetesebbé tesznek. Teremts varázslatos éjszakai égboltot gyermekeid számára az otthonodban. A kozmikus ködök csodálatos színjátéka biztosan elkápráztatnak téged és gyermekeidet egyaránt. A kivetítő könnyen használható a Smart Life alkalmazással, ahol beállíthatod a színeket, a szaturációt, a fényerőt és az időzítőt. Ezzel szabadjára engedheted a fantáziádat. Éjszakai égbolt projektorunkat itt találod.

reproduktorHangszórók
"Ahol zene van, ott élet van". Ahogy a híres mondás tartja, és ez duplán igaz a fiatalokra. A szórakozás mindig a zenéhez kapcsolódik, ezért a Blueroadnál többféle hangszórót találsz, amelyek praktikus méretűek, minőségi hangzással és erős akkumulátorral rendelkeznek. A LED-világítással ellátott hangszórók, amelyek színét a gyerekek az aktuális hangulatuknak megfelelően változtathatnak, biztosan szórakoztatni fogják őket. A hangszórók világítása 4 fényerőfokozatot kínál, a fényerőfokozatok pedig az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzésére szolgálnak. A hangszórók és fejhallgatók választékát itt találod.

solární banky a powerbankyNapelemes és hagyományos powerbankok
Örvendeztesd meg gyermekeidet egy olyan powerbankkal, amely a napsugarakból is képes energiát meríteni. Ez az ajándék különösen alkalmas azok számára, akik gyakran vannak úton, és fel kell tölteniük például egy mobiltelefont. A powerbankok képesek napfényből tölteni, majd tárolni vagy továbbadni az energiát. Különböző kapacitású és kialakítású szoláris powerbankokat tartunk raktáron. Itt nemcsak a szoláris powerbankokat, hanem a hagyományos powerbankokat és akkumulátorokat is felfedezheted.

Ajándék nagymamának és nagypapának

chytrá termoskaIntelligens termosz
Még ha a nagyszülők nem is rajonganak a modern technológiáért, az intelligens termosz szinte teljesen megegyezik a klasszikus termosszal. Az egyetlen különbség az, hogy a felső fedélen van egy hőmérsékletmérő. Így már nem fog megtörténni az hogy leforrázzák magukat, amikor kávét vagy teát isznak a termoszból, mert tudni fogják, milyen hőmérsékletű a forró italuk. Az intelligens termoszok választékát itt találod meg.

Karácsonyi ajándék háziállatnak

vrhačAutomatikus labdadobó és egyéb interaktív játékok
A távolléted alatt kedvenced nem fogja többé egyedül érezni magát a webáruházunkban kínált okos játékokkal! Zavartalanul fekhetsz a kertben, a labdadobó pedig sokáig szórakoztatja kutyádat. Vagy beszerezhetsz egyenesen egy játékot, amely elszalad a kutyád vagy macskád elől, és ezzel mozgásra és aktív életmódra ösztönzi őt. A háziállatoknak szánt interaktív játékok széles választékát itt találod.

dávkovač granulíAutomatikus állateledel adagolók
Add meg négylábú kedvencednek a rendszeres táplálkozás luxusát. Az automatikus adagolókat kamerával és rövid hangüzenet lehetőségével, valamint a klasszikus, elsősorban ételadagolásra összpontosító és a hangüzenet funkciót megtartó modelleket is kínálunk. Lehetőség van akár napi 5-6 étkezés beállítására is. Ez a szám az adagoló típusától függ. Így nem kell hazarohannod a munkából, hogy megetethesd a háziállatodat. Az intelligens automata adagoló mindenről gondoskodik. Itt számos automata állateledel-adagolót találsz.