Intelligens eszközök háziállatod számára

Tanulmányok szerint a háziállat-tulajdonosok egészségesebbek, magabiztosabbak és kevésbé magányosak. Másrészt a háziállat tartása rengeteg felelősséggel jár, és a gondozása gyakran több időt vesz igénybe, mint amennyire számítottunk. Ezért mindannyian keressük a módját annak, hogy maximalizáljuk a négylábú barátunkkal kapcsolatos örömöket és minimalizáljuk az aggodalmakat. 

dávkovač granulíA SMARTPET készülékek nagyszerű interaktív termékek, amelyek megkönnyítik minden modern tenyésztő életét. Élvezd a háziállatoddal való törődést aggodalmak nélkül! Kínálatunkban találsz etetőadagolókat és interaktív játékokat, amelyek nemcsak a szórakozást, hanem a kutya vagy macska fizikai és szellemi fejlődését is szolgálják. 

Állateledel adagoló négylábúdnak

Reggel rohantál a munkába, és nem volt időd elkészíteni kedvenced ételét? Az alkalmazás segítségével (iOS/Android) beállíthatod az ütemezett etetést, és kevésbé kell aggódnod a reggeli rohanás miatt. Kiválaszthatod a hangerőt, az időt, a dátumot és az ismétlődő etetéseket. Kedvencedet akár egy rövid üzenettel is megörvendeztetheted, amelyet feltölthetsz a készülékre. Az adagoló okos ételmennyiség-érzékeléssel is fel van szerelve, hogy megakadályozza a tál túltöltését. Többféle dizájn, minta és szín közül választhatsz. Soha többé nem kell majd aggódnod, hogy kedvenced otthon hiányban szenved.

 

Ivószökőkút vízszűrővel

Az etetés mellett a Smartpet készülékeink gondoskodnak természetesen kedvenced ivási rendjéről is. A szökőkút vízszűrővel van felszerelve, amely garantálja a kiváló minőségű, szennyeződésektől és nem kívánt elemektől mentes vizet. A szökőkút folyamatos vízkeringést biztosít, és támogatja négylábúd megfelelő ivási rendjét. Macskák és kisebb kutyafajták számára is alkalmas.

hračka pro kočkyInteraktív játékok kutyáknak és macskáknak

Ha valaha is sajnálod, hogy kedvenced egyedül van otthon, amíg te dolgozol, és aggódsz, hogy mit csinálhat, akkor az interaktív játékok egyike lehet a megoldás számodra. Ezek nemcsak abban segítenek, hogy szórakoztassák kedvencedet, hanem arra is motiválják, hogy fizikailag aktív legyen, ami kétségtelenül jó dolog.

Az interaktív labda az egyik legnépszerűbb okosjáték. Kellemes anyagból készült, amely ellenáll a többszöri harapásnak és marásnak. Három sebességi mód beállítását teszi lehetővé, attól függően, hogy mennyire aktív a háziállatod. Emellett teljesen biztonságos, és a csomagolás kinyitásakor azonnal leáll. Egyetlen feltöltéssel akár nyolc órán át is működik. Így a szórakozásról gondoskodtál is!

Ha van macskád, a Trickypaw játékkal biztosan boldoggá teszed. Ez egy világító interaktív játék, amely úgy van programozva, hogy zsákmányt szimuláljon. A játék 9 hang- és 9 fényprogrammal rendelkezik. A fény útjai átkonfigurálhatók vagy automatikusra állíthatók. A fény egészségre ártalmatlan, így nem kell aggódnod kedvenced látása miatt. Egyetlen feltöltéssel a Trickypaw játék akár 12 órán keresztül szórakoztatja cicádat.

Egy másik, szintén macskáknak szánt okosjáték a Kitifish. Ez egy elektronikus játék, amely alakjával és mozgásával egy aranyhalra hasonlít. Ez lehetővé teszi, hogy minden játékos állatot foglalkoztasson, mert folyamatosan stimulálja a figyelmüket. A játék körülbelül fél órán át tart feltöltve, és garantáljuk, hogy a macskád beleszeret.

kostAz utolsó játék, amit ebben a cikkben bemutatunk, a Wickedbone interaktív csont. Kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas. Miért inkább egy okos csont, mint egy klasszikus? Sajnos a klasszikus csont a háziállatoknál fogtörést okozhat, és a csont egy részének leharapásakor emésztési problémák, például székrekedés, gyomor- és bélsérülések, valamint nyelőcsőelzáródás léphet fel. Ezért egy teljesen biztonságos intelligens alternatívát ajánlunk. A Wickedbone 3 sebességmóddal rendelkezik, és 9 különböző mozgást tud elvégezni. Interaktív üzemmód is beállítható, hogy kedvenced a segítséged nélkül is szórakoztatva legyen. Nemcsak, hogy kutyád vagy macskád nagyon jól fog vele szórakozni, de törésálló és védi a háziállatod fogait.

 

Akár önszántadból lett háziállatod, akár gyermekeid kívánságának tettél eleget, és most az állat gondozása a te válladra nehezedik, ne félj attól, hogy megkönnyítsd a dolgodat. Az interaktív játékoknak köszönhetően sok időt és energiát takaríthatsz meg, és egyúttal örömet szerezhetsz kutyádnak vagy macskádnak.