Forró újdonságok a CES 2023-ról

 

Forró újdonságok a CES 2023-ról

A CES a legnagyobb fogyasztóelektronikai vásár. Ez az a hely Las Vegasban, ahol minden évben összegyűlnek a high-tech újdonságok a világ minden tájáról. Te magad is meggyőződhetsz róla, hogy az idei rendezvény igazán sikeres volt. Az alábbiakban különböző kategóriákból mutatjuk be azokat az okosotthon-újdonságokat, amelyek felkeltették a figyelmünket, és amelyek véleményünk szerint friss szelet hoznak az innovatív technológia világába.

Fejhallgató és légzésvédő álarc egyben

sluchátka s filtrací vzduchuA levegőszűrés forradalmi megoldását hozta a Dyson és a Zone fejhallgatójuk, amelynek levehető légszűrő része a fejhallgatóra csatolható és az orra és a szájra helyezhető. Ezzel a módosítással lényegében egy olyan dizájner légzésvédő álarc jön létre, amely képes megvédeni téged például a belélegzett vírusok különböző törzseitől, porszemcséktől és más légszennyező anyagoktól. A fejhallgató nemcsak a légúti megbetegedések elleni védelem innovatív megoldását kínálja, hanem újszerű kialakítással is rendelkezik, amely biztosan felhívja magára a figyelmet a nyilvánosság előtt. Ez az újdonság nagy figyelmet keltett a vásár látogatói körében, és a jövőben valószínűleg még sokat fogunk hallani róla.

 

Madáretető kamerával, értesítéssel és az aktuálisan megfigyelt fajok azonosításával

Ptačí krmítko s kamerou, notifikací a určením pozorovaného druhuA madárkedvelők számára a Bird Buddy nagyszerű lehetőséget mutatott be, hogyan ne maradjanak le újabb megfigyelési lehetőségekről. A beépített kamerával ellátott intelligens madáretető nemcsak értesítést küld a tulajdonosnak, ha madarak érkeznek az etetőhöz, hanem a megfigyelt madárfajok azonosítására is képes. A Bird Buddy úgy véli, hogy a fajmeghatározási funkciót nemcsak a kezdők, hanem a tapasztaltabb megfigyelők is örömmel fogadják majd, akiknek rendkívüli lehetőségük adódhat egy olyan faj megfigyelésére, amelyet nem annyira gyakran látnak. A vállalat több modellt is bemutat a CES-en, köztük egy folyékony kolibrieledel-adagolót (a képen) és egy magtálcával ellátottat.

Tanítsd meg a kutyádat beszélni
Naučte svého psa mluvit s FluentPetA FluentPet Connect rendszer egy kis túlzással megtanítja a kutyádat beszélni. Minden alkalommal, amikor kedvenced megnyom egy gombot a mancsával, hallani fogja a hangodat, amely bemondja az adott gombhoz tartozó tárgyat vagy tevékenységet. A háziállatot először is képezni kell, és fokozatosan meg kell tanítani neki, hogy az egyes gombok mit jelentenek. Miután megtanítottad, kedvenced megérinti a megfelelő gombot, hogy tudassa veled, mit akar vagy mire van szüksége, és soha többé nem kell kitalálnod, hogy a nyüszítéssel párosuló tekintete mit jelent.

Kábel nélküli TV
Televize bez kabelůAz 55 colos OLED TV a vezeték nélküli technológia minden kedvelőjének örömére szolgál. A tévé egyáltalán nem rendelkezik kábelekkel. Még tápkábellel sem rendelkezik, újratölthető akkumulátorral működik, és szerelőfelszerelés nélkül a falra akasztható. Egy másik innováció a TV felbontása, amely 4 különálló TV-panel csatlakoztatásával akár 8K-ra is növelhető - szintén kábelek nélkül. A kapcsolat nem tartalmaz kereteket, így a teljes nagyfelbontású képet élvezheted. Ezt a szimpatikus megoldást  CEO hung mutatta be a vásáron.

Spa zuhanyzó
Sprcha s funkcí aroma SpaA Kohler olyan zuhanyfejeket mutatott be, amelyek SPA-élményt nyújtanak otthonodban, a wellness- és SPA-központok látogatási költségeinek töredékéért. Fejeik kellemes illattal gazdagíthatják a vizet, és rendkívüli élménnyé tehetik a zuhanyozást. Egyszerűen helyezz be egy illóolajokat tartalmazó illatkapszulát (pl. levendula és vanília, zsálya és pacsuli vagy kamilla és zöld tea keverékét) a zuhanyrendszerbe. A zuhanyfej gondoskodik a többiről. A legnagyobb előnye, hogy a zuhanyfej könnyen felszerelhető, és nem igényel semmilyen módosítást.