Yale Linus Intelligens zár L2

Intelligens zár, Yale Linus, Bluetooth, WiFi, mobilalkalmazás Androidra és iOS-re, AES-128 titkosítás, elemmel működik, kompatibilis az Amazon Alexával vagy a Google Home-mal, fekete és ezüst színű.

Változat:
Elérhetőség Raktáron (3 db) Raktáron (3 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
2024-05-30 2024-05-30 Kérjük, válasszon változatot
Kód: 3229-CER 3229-STR Kérjük, válasszon változatot
88 742 Ft 73 340 Ft ÁFA nélkül
Yale Linus Intelligens zár L2
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

Yale Linus Smart Lock L2

Bemutatjuk a Yale Linus Smart Lock L2-t, az intelligens zárak következő evolúcióját. Felejtse el a hagyományos kulcsokkal járó gondokat. A Yale Linus L2 intelligens zárral nem kell aggódnia otthona biztonsága miatt.

 • Mindig tudd, hogy zárva vagy-e és zárva vagy-e
 • Soha többé ne veszítse el a kulcsokat
 • Teljes mértékben Ön dönti el, hogy ki és mikor léphet be otthonába
 • Azonnal tudja, hogy gyermekei biztonságban hazaérkeztek
 • Nyitott a váratlan látogatók előtt, bárhol is legyen
 • Saját kezűleg telepíthető szinte bármilyen ajtóra további módosítások nélkül
 • Az automatizálás, a kényelem, a hatékonyság és a biztonság következő szintje az intelligens otthonában

Yale A Linus Smart Lock L2 nagyobb megbízhatóságot, tartósságot, csendes működést és az előző generációhoz képest kétszer nagyobb sebességet kínál. Úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson.

Mondjon búcsút a kulcsok keresésének és az elvesztésük miatti aggodalomnak. Élvezze a kényelmet, hogy az ajtó automatikusan kinyílik, amikor megérkezik, és az Ön által kívánt időpontban - egy adott időpontban vagy azonnal, amikor távozik - záródik. Jöjjön és menjen nyugodtan, tudva, hogy otthona mindig biztonságban van.

A Yale Linus L2 intelligens zárral a Yale Home alkalmazáson keresztül a telefonján néhány érintéssel könnyedén hozzáférést biztosíthat barátainak, családtagjainak és látogatóinak. Az intelligens zárat tovább bővítheti olyan kiegészítőkkel, mint a Yale intelligens billentyűzet vagy a Yale Dot NFC tag, amely további lehetőségeket és könnyebbséget biztosít az ajtó kinyitásához.

A Linus L2 megbízhatóan együttműködik a Yale más intelligens termékeivel, valamint a vezető hangalapú asszisztensekkel és intelligens otthoni márkákkal. Ez lehetővé teszi az összes elem átfogó összekapcsolását, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson otthonában.

Fő funkciók

 • Alkalmazásvezérlés - Vezérelje az intelligens zárat a telefonjával, engedélyezze a hozzáférést, és tartsa biztonságosan ellenőrzés alatt otthonát, akár otthon van, akár távol.
 • Kulcs nélküli belépés - Élvezze a rugalmasságot a telefon, a kulcs nélküli kiegészítők, például az intelligens billentyűzetek, a Yale Dot (mellékelve) vagy az ajtók személyre szabott automatikus zárása és nyitása. Soha többé ne veszítse el a kulcsait!
 • Csináld magad - A Linus L2 könnyen telepíthető. Az intelligens zárcsomag mindent tartalmaz, amire szüksége van, az alkalmazás pedig lépésről lépésre végigvezeti Önt a telepítésen.
 • Csatlakoztathatóság - A Linus L2 megbízhatóan együttműködik a Yale más intelligens termékeivel, valamint a vezető hangalapú asszisztensekkel és intelligens otthoni márkákkal.

Testre szabott biztonság az Ön igényeinek megfelelően

Testre szabhatja a Yale Linus L2 Smart Lock-ot, hogy a napi rutinjához igazodjon. A Yale Home alkalmazással beállíthatja a zárat, hogy automatikusan biztosítsa otthonát azáltal, hogy meghatározott időpontokban, például lefekvéskor vagy munkába induláskor bezárja az ajtót. Tervezze meg a tökéletes otthoni biztonsági ütemtervet az intelligens zárhoz.

Élvezze a kulcs nélküli hozzáférés kényelmét

Soha többé ne stresszeljen az elfelejtett vagy akár elveszett kulcsok miatt. Élvezze a kulcs nélküli életet az automatikus zárás/feloldás beállításának lehetőségével, valamint az otthoni zár távvezérlésének és felügyeletének kényelmével.

Egyszerűen és könnyedén kezelje a családtagok, barátok és látogatók hozzáférését digitális kulcsok vagy jelszavak megadásával az intuitív Yale Home alkalmazáson keresztül. A teljes tevékenységlistával és az intelligens riasztásokkal mindig tudni fogja, ha az ajtó nyitva, zárva vagy nyitva van, így nyugodt lehet.

Linus L2: A sebesség és a teljesítmény új szintje

A Linus L2 elegáns, modernizált dizájnnal büszkélkedhet, amely új mércét állít fel a teljesítmény tekintetében. A robusztus fémház csendes, nagy nyomatékú (3 Nm) motort rejt a sima, megbízható és gyors zárás és feloldás érdekében. Újratölthető Li-ion akkumulátora lehetővé teszi a gyors töltést, és elegendő kapacitással rendelkezik a hosszú távú kulcs nélküli hozzáféréshez. Tapasztalja meg az új zárási és feloldási lehetőségeket, mint például a meghatározott időpontok beállítása vagy a telefon csatlakoztatása a Yale Dot-hoz a zökkenőmentes belépés érdekében.

Teljes körű csatlakoztathatóság a még intelligensebb otthoni biztonságért

A Linus L2 egy intelligens zár beépített Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan távolról vezérelje ajtaját, így kompatibilis a vezető hangalapú asszisztensekkel és az intelligens otthonokkal. Integrálhatja más eszközökkel is a Yale oldalról egyetlen Yale Home alkalmazáson keresztül, ahol az összes Yale eszköz együtt működik.

Könnyű telepítés

Yale A Linus Smart Lock egy intelligens zár, amelyet önszerelésre terveztek. Úgy tervezték, hogy a dobozból kivéve rövid időn belül üzemképes legyen, és nem szükséges módosítani a bejárati ajtón vagy a vezetékeken. Minden, amire szüksége van, benne van. Akár bérli, akár saját otthona van, ez az intelligens zár módosítás nélkül, egyszerűen felszerelhető az ajtajára.

Főbb előnyök

 • DoorSense technológia - A zár folyamatosan ellenőrzi az ajtó állapotát, és tájékoztatja Önt, hogy az ajtó biztonságosan zárva van-e és zárva van-e
 • Azonnali értesítések - Ha az Ön ajtajánál változás történik, Önt értesítjük először.
 • Tevékenységfigyelés - Folyamatos tevékenységi napló segítségével nyomon követheti a tevékenységeket, és mindig tisztában lehet azzal, hogy ki lép be és ki hagyja el otthonát.
 • Titkosítás - A Linus L2 Bluetooth Low Energy (BLE) technológiát használ, az elektronikus banki szolgáltatásokban szabványos AES-128 titkosítással
 • Fiókbiztonság - A Yale Home fiókot kétfaktoros hitelesítés védi, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak e-mail címük és telefonszámuk segítségével kell igazolniuk személyazonosságukat.
 • Elveszett telefon - Ha elveszíti a telefonját, bármikor kikapcsolhatja a Yale Home alkalmazást és minden hozzáférést.

Műszaki paraméterek:

 • Zár kompatibilitás: Europrofil hengerekkel, amelyek legalább 3 mm-rel kiállnak, és 22 mm átmérőjű hengeres hengerekkel kompatibilisek. Ha nem rendelkezik kompatibilis Euro Profile betéttel, akkor külön állítható betétet vásárolhat a Yale Linus oldalon.
 • Kompatibilis okostelefon: A Yale Home alkalmazás iOS vagy Android okostelefonra.
 • Kommunikáció: Bluetooth 5.3 és WiFi 2.4 - 5 GHz
 • Kétfaktoros hitelesítés: A Yale Home fiókját kétfaktoros hitelesítés védi, ami azt jelenti, hogy a jelszaván kívül a rendszer az e-mail címe vagy a telefonszáma alapján ellenőrzi a személyazonosságát.
 • Titkosítás: 128 bites AES
 • Termék méretei (Sz x H x M): 51,7 mm x 146,2 mm x 45,75 mm (forgatógomb nélkül)
 • Súly: 662g
 • Felület: matt fekete és ezüst
 • Beszélő: igen
 • Akkumulátor típusa: akkumulátor 2x 18650 Li-ion cellákkal
 • Az akkumulátor élettartama: az akkumulátor élettartama legfeljebb 6 hónap.
 • Az akkumulátor töltése: USB-C. 1,5 - 4,5 óra a töltőtől függően
Kategória: Intelligens zárak
Szín: ezüst, Fekete
Alkalmazás: Yale Kezdőlap
Kommunikáció: Bluetooth, WiFi

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: