BOT Zigbee MS81 intelligens mozgásérzékelő

Intelligens mozgásérzékelő, Zigbee, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel, Android és iOS alkalmazások, akkumulátoros működés.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-04-30
Kód: 7025
6 838 Ft 5 651 Ft ÁFA nélkül
BOT Zigbee MS81 intelligens mozgásérzékelő
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens mozgásérzékelő Zigbee MS81

Az MS81 BOT intelligens mozgásérzékelőt távolról vezérelheti a Zigbee vagy a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensek segítségével. Ez az eszköz lehetővé teszi az automatizálás, a biztonsági rendszerek és más intelligens technológiák működtetését otthonában. A Tuyában különböző ütemezéseket és automatizálásokat állíthat be. Ha egy bizonyos óra elteltével mozgást észlel, automatikusan riasztás indul, a biztonsági kamerák aktiválódnak, és az intelligens zár lezárásra kerül. Az eszköz úgy is működik, hogy mozgás esetén bekapcsolja az intelligens világítást. Az érzékelő megkönnyíti otthona vezérlését és biztonságát anélkül, hogy emlékeznie kellene az egyes rendszerek be- és kikapcsolására.

Lehetőség több eszköz csatlakoztatására WiFi átjárón keresztül (külön megvásárolható). A készülék az ingyenes és nagyon népszerű Tuya Smart alkalmazást és ZigBee interfészt használja. Ha tehát a jövőben több intelligens készüléket és vezérlést tervez otthonában, akkor ez a termék a megfelelő az Ön számára.

Főbb jellemzők:

  • Zigbee vezérlés és hangalapú asszisztensek
  • Kommunikációs protokoll ZigBee 3.0
  • Automatizálás, időzítő és ki-be kapcsolási ütemezés
  • Működés 2x AAA elemmel (nem tartozék)
  • Könnyű és egyszerű telepítés
  • Üzemi hőmérséklet -10 ºC és +50 ºC között
  • Fehér kivitel
Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit
Kommunikáció: ZigBee
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: igen
Érzékelő típusa: Mozgásérzékelők

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.