BOT Zigbee GS2 intelligens gázérzékelő

Intelligens gázérzékelő, Zigbee, szirénával, gázszivárgás-riasztásra szolgál, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-07-18
Kód: 7026
9 732 Ft 7 663 Ft ÁFA nélkül
BOT Zigbee GS2 intelligens gázérzékelő
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens Zigbee GS2 gázérzékelő

Bemutatunk egy forradalmi megoldást, amely növeli otthona biztonságát, és megvédi Önt és szeretteit a gázszivárgás veszélyeitől. Az intelligens BOT gázérzékelő rendkívül megbízható, könnyen használható és jól is néz ki. Ezzel az intelligens technológiával többé nem kell aggódnia a gázszivárgás miatt, és biztonságban érezheti magát otthonában.

Ne érje Önt felkészületlenül a veszély

BOT A GS2 intelligens gázérzékelőt úgy tervezték, hogy megvédje Önt az esetleges gázszivárgástól. Ez az innovatív termék folyamatosan figyeli a környezetében lévő földgáz- vagy metánszintet, és még a baleset bekövetkezése előtt figyelmezteti Önt a problémákra.

Azonnali reagálás szükség esetén

Ha az érzékelő a gázkoncentráció növekedését észleli, azonnal működésbe hoz egy intenzív hangjelzést adó szirénát. Emellett biztonsági üzenetet küld a mobiljára vagy a táblagépére, így mindig tájékozott lehet otthona állapotáról.

Elegáns design

A BOT GS02 intelligens gázérzékelő nem csak megvédi otthonát, hanem a belső tér részévé is válik. Elegáns és modern kialakítása könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe, kompakt mérete pedig azt jelenti, hogy bárhol elhelyezheti.

Egyszerű telepítés és működtetés

Nem kell műszaki szakértőnek lennie ahhoz, hogy megbarátkozzon ennek az intelligens érzékelőnek a telepítésével és beállításával. A mellékelt, lépésről lépésre követhető utasításoknak köszönhetően a telepítés és a működtetés mindenki számára megoldható.

Vezérlés a Smart Life alkalmazáson vagy a Tuyán keresztül

A BOT GS03 intelligens gázérzékelőt a Smart Life vagy az Android és iOS eszközökre elérhető Tuya mobilalkalmazáson keresztül lehet kezelni. A készülék teljes mértékben kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással.

TOP 5 ok, amiért érdemes beszerezni az intelligens gázérzékelő GS2-t:

1. Növeli a biztonságot: folyamatosan figyeli a gázszivárgást, és megvédi Önt és szeretteit a lehetséges veszélyektől.
2. Azonnali reagálás: ha szivárgást észlel, szirénát aktivál, és riasztást küld a telefonjára vagy tabletjére.
3. Modern design: kortárs megjelenés, amely könnyen illeszkedik a belső térbe.
4. Egyszerű telepítés: gyors és egyszerű telepítés a mellékelt útmutatónak köszönhetően.
5. Vevői elégedettség: több száz elégedett ügyfél vásárolta már meg ezt az intelligens védelmet, és érzi magát nagyobb biztonságban otthonában.

Lehetőség több eszköz csatlakoztatására WiFi átjárón keresztül (külön megvásárolható). A készülék az ingyenes és nagyon népszerű Tuya Smart alkalmazást és ZigBee interfészt használja. Ha tehát a jövőben több intelligens készüléket és vezérlést tervez otthonában, akkor ez a termék a megfelelő az Ön számára.

Műszaki paraméterek:

  • Sziréna hangerő: 70 db
  • Üzemi hőmérséklet: -10° és +50°C között
  • Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Assistance
  • Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
  • Szín: fehér
  • Méretek: 48 × 32 × 74 mm
  • Technológia: Zigbee 3.0
  • Helyszín: belső tér

 

Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit
Kommunikáció: ZigBee
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: igen
Érzékelő típusa: Gázdetektorok, Riasztások

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.