BOT Vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó SK3

Vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó, PIR mozgásérzékelő, ajtó/ablak érzékelő, távirányító, sziréna, mobilalkalmazás Tuya Smart / Smart Life.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
2024-07-18
Kód: 2537
35 572 Ft 28 009 Ft ÁFA nélkül
BOT Vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó SK3
BOT Vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó SK3
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó SK3

A mobiltelefonra történő riasztástovábbítással rendelkező épületbiztonsági riasztókészlet egyszerű telepítést, működtetést és későbbi beállítást kínál.

A vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó világos színes kijelzővel és érintőképernyős billentyűzettel van felszerelve a riasztás állapotának gyors ellenőrzéséhez vagy az előzmények áttekintéséhez. A távirányítóval vagy a telefonon lévő intelligens alkalmazással vezérelhető.

A riasztó SMS-ben vagy a tárolt számokra történő hívással is figyelmeztetheti Önt, így azonnal értesül minden behatolási kísérletről. A készlet tartalmaz egy mágneses ajtó- és ablakérzékelőt, egy PIR mozgásérzékelőt, két távirányítót, szirénát és egy GSM alapegységet színes kijelzővel és érintőkijelzővel.

BOT 5 nyomós ok a vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó SK3 választására:

1. Snadná instalace a obsluha: Díky přehlednému barevnému displeji a dotykové klávesnici se snadno naučíte systém ovládat.
2. Ovládání na dálku: Můžete použít buď dálkový ovladač nebo chytrou aplikaci na vašem telefonu pro pohodlné ovládání alarmu.
3. Okamžité upozornění: Alarm vás upozorní pomocí SMS nebo hovoru na uložená čísla, takže budete vědět o každém pokusu o narušení.
4. Imunní vůči malým zvířatům: PIR pohybové čidlo je navrženo tak, aby nedocházelo k falešným poplachům kvůli pohybu domácích mazlíčků.
5. Kompletní sada pro zabezpečení: Součástí balení je vše, co potřebujete pro efektivní zabezpečení vašeho objektu - dveřní/okenní čidlo, pohybové čidlo, dálkové ovladače, siréna a základní GSM jednotka.

 

Smart Life / Tuya Smart

A Smart Life alkalmazás lehetővé teszi, hogy mobiltelefonjával vagy táblagépével vezérelje az otthonában található összes támogatott intelligens eszközt. A támogatott termékek köre igazán széles, és szinte minden otthoni okos eszközt magában foglal. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Smart Life alkalmazáson keresztül vezérelhető eszközök általában a testvéralkalmazáson, a TUYA Smarton keresztül is vezérelhetők. A két platform szinte teljesen megegyezik, azonban a Smart Life a TUYA Smarttal ellentétben az IFTTT (If This Then That) funkciót is kínálja, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a Smart Life alkalmazást válassza.

Műszaki paraméterek:

 • Szín: fehér
 • Technológia: GSM és WiFi 2,4 GHz
 • Méretek: 190 x 135 x 13 mm
 • Üzemi hőmérséklet: -10°C és +65°C között
 • Tápegység: 5V/2A
 • LCD kijelző: 2,4"
 • Megjegyzés: 6 telefonszám, 3 SMS szám
 • Anyag: műanyag
 • Cél: belső tér

A csomag tartalma:

 • 1x vezeték nélküli GSM és WiFi riasztó
 • 1x PIR mozgásérzékelő
 • 1x ajtó/ablak érzékelő
 • 2x távirányító
 • 1x sziréna
 • 1x hálózati adapter
Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit, SmartThings
Kommunikáció: WiFi
Érzékelő típusa: Mozgásérzékelők, Ablak és ajtó érzékelők, Riasztások

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.