BOT Tuya CH15 Smart Zigbee kapcsoló

Távirányítós intelligens Zigbee kapcsoló, változatok: egygombos, 2 gombos, 3 gombos vagy 4 gombos, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás, kompatibilis az Amazon Alexa és a Google asszisztenssel, max. terhelés 10A, fehér.
Változat:
Elérhetőség Raktáron (>5 db) Raktáron (5 db) Raktáron (5 db) Raktáron (5 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
2024-07-18 2024-07-18 2024-07-18 2024-07-18 Kérjük, válasszon változatot
Kód: 2893 2894 2896 2897 Kérjük, válasszon változatot
4 781 Ft 5 864 Ft 6 638 Ft 7 721 Ft 4 781 Ft-tól 3 765 Ft ÁFA nélkül 4 617 Ft ÁFA nélkül 5 227 Ft ÁFA nélkül 6 080 Ft ÁFA nélkül 3 765 Ft-tól ÁFA nélkül
BOT Tuya CH15 Smart Zigbee kapcsoló
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens Zigbee kapcsoló Tuya CH15

Nem tudja, hogy lekapcsolta-e a villanyt? Most már ellenőrizheti és megoldhatja közvetlenül az okostelefonjáról. A megoldás a BOT Smart Zigbee kapcsoló Tuya CH15, amellyel kényelmesen vezérelheti otthonában a világítást. A Tuya CH15 kapcsoló kompatibilis a Tuya Smart / Smart Life alkalmazással, amely az Ön vezérlőpaneljeként szolgál. Be- és kikapcsolhatja a lámpákat, megoszthatja a fényvezérléshez való hozzáférést a háztartás más tagjaival, sőt időzítőket és ütemezéseket is beállíthat a lámpák automatikus be- és kikapcsolásához.

Akár elalszik, akár felébred, biztos lehet benne, hogy a világítás az Ön életstílusához igazodik. A kapcsoló könnyen telepíthető, és kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangalapú asszisztensekkel, ami azt jelenti, hogy a világítást hanggal is vezérelheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék ZigBee technológián keresztül kommunikál. A megfelelő működéshez ZigBee gateway (központi egység/kapu/hub) szükséges. 
 

Mi a ZigBee technológia? 
Az intelligens otthonok szempontjából ez az egyes eszközök összekapcsolásának más módja, mint a WiFi használata. A ZigBee-technológia a termékeket egy ZigBee-átjárón keresztül köti össze, amely aztán WiFi-n keresztül csatlakozik az internethez. Ez az átjáró továbbítja a jelet a rendelkezésre álló áramkör összes termékéhez. A ZigBee-eszközök azonban egymás között is továbbítják a jeleket (mint a hálós hálózatok). Például a lakás másik oldalán lévő aljzatnak nem feltétlenül kell csatlakoznia a hubhoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik ZigBee-termékhez, amely közelebb van a hubhoz, és átveszi tőle a jelet - az egyes eszközök így úgynevezett repeaterként (jelerősítőként) működhetnek. A ZigBee hálózat előnye a WiFihez képest alacsonyabb energiafogyasztás is.

Főbb jellemzők:

 • Távirányító: A Tuya Smart / Smart Life alkalmazással bárhonnan, bármikor könnyedén be- és kikapcsolhatja a világítást.
 • Hozzáférés megosztása: A lámpák vezérlésének megosztása a háztartás más tagjaival.
 • Menetrendek és rutinok: Állítsa be a világítást úgy, hogy az automatikusan bekapcsoljon és kikapcsoljon a napi ütemtervnek megfelelően.
 • Hangasszisztens-kompatibilitás: a kapcsoló kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással, így a világítást hanggal vezérelheti.
 • Könnyen telepíthető: a kapcsoló könnyen telepíthető, és nem vesz el túl sok időt.

Műszaki paraméterek:

 • Szín: fehér
 • Változatok: egygombos, 2 gombos, 3 gombos vagy 4 gombos (1 gang, 2 gang, 3 gang vagy 4 gang)
 • Technológia: zigbee
 • Védettségi fok: IP20
 • Méretek: 39,2 x 39,2 x 18 mm
 • Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
 • Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás
 • Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerrel
 • Max. terhelés: 10A
 • Feszültség: AC 100-240 V 50/60 Hz
 • Hatótávolság: legfeljebb 30 méter
Kategória: Okos kapcsolók
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, SmartThings
Kommunikáció: ZigBee
Háttérvilágítás: nem
Vezérlők: gomb
Gombok száma: 4
Támogatott operációs rendszer: Android, iOS
Mobil alkalmazások: Tuya Smart, Life Smart
Kompatibilitás: Google Asszisztens, Amazon Alexa
Feszültség: AC 100-240V
Reach: 30 m
Átviteli frekvencia: WiFi 2.4 GHz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.