BOT Smart Zigbee/WiFi termosztatikus fej TH2 Tuya

Intelligens termosztatikus fej a ház fűtésének szabályozására és felügyeletére, radiátorra történő elhelyezés, Zigbee, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerrel, elemmel működik, WiFi csatlakozási lehetőség és több fej csatlakoztatása WiFi gateway segítségével (külön megvásárolható), fehér szín.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-07-18
Kód: 880
12 363 Ft 9 735 Ft ÁFA nélkül
BOT Smart Zigbee/WiFi termosztatikus fej TH2 Tuya
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Tuya Smart Zigbee/ WiFi termosztátfej

Az intelligens termosztatikus fej szabályozza a lakás fűtését és optimalizálja az energiafogyasztást. Az okostelefonokkal való használatra készült. Így okostelefonjáról bárhol és bármikor vezérelheti és beállíthatja otthoni fűtését 5 és 35°C közötti hőmérséklet-tartományban, 0,5°C-os tűréshatárral.

Termostaticka hlavice a gateway Bluetooth

Több fej egyszerű csatlakoztatása
A rendszer lehetővé teszi több termosztatikus fej egyidejűleg történő egyszerű csatlakoztatását. Egyszerűen csatlakoztassa az egyes termosztátfejeket a BOT BOT WIFI átjáró a távvezérléshez Zigbee/WiFi intelligens termosztatikus fej. A csatlakoztatás után mobiltelefonján keresztül szabályozhatja az egyes helyiségek hőmérsékletét.


termostaticka hlavice ovladani mobilnim telefonemAz iroda és az otthonok számára Kétségtelen, hogy a programozott és intelligens helyiségfűtés hosszú távon jelentős pénzmegtakarítást eredményez. Sok időt tölt megbeszéléseken, és rendszertelenül és meglehetősen minimálisan tartózkodik az irodában? Egy intelligens termosztatikus fej lehetővé teszi, hogy távolról szabályozza a fűtést. Nem felejti el lekapcsolni a hőmérsékletet, amikor elmegy, és fordítva, nem kell várnia, hogy a szoba felmelegedjen, amikor megérkezik. A hőmérsékletet kényelmesen, bárhonnan távolról állíthatja be. Ugyanígy szabályozhatja otthona hőmérsékletét, amikor munkába megy vagy nyaralni megy. A beépített gyermekbiztonsági zár biztosítja, hogy a szoba ne hűljön ki vagy melegedjen túl a kisgyermekek beavatkozása miatt. Ez a hagyományos fejeknél jelent kockázatot, mivel különösen a kisgyermekek szeretik a fejet előre-hátra fordítani játék közben.

Lakások, panziók és egyéb bérelt helyiségek esetében
Kiadja helyiségeit, és szeretné elkerülni a felelőtlen helyiséghőmérséklet-tervezés miatti pénzkidobást? Az okosfejjel minden az Ön kezében lesz.Szálláshelyekkel foglalkozik, és távolról szállásolja el vendégeit? A fűtési költségek megtakarítása kulcsfontosságú az Ön számára? Az intelligens termosztatikus fej biztosítja, hogy a vendégek tervezett érkezési idejére optimalizálják a hőmérsékletet a lakásban/vendégházban. Ezzel szemben távvezérléssel csökkentheti a hőmérsékletet, miután elmentek.

Az egész rendszer az ingyenes és nagyon népszerű Tuya Smart alkalmazást és ZigBee interfészt használja. Ha tehát a jövőben több okos készüléket és vezérlést tervez otthonában, akkor ez a termék a megfelelő az Ön számára.

Főbb jellemzők:

 • Fagyásgátló funkció
 • Alacsony energiaellátás riasztás
 • Gyermekzár funkció
 • Kézi vezérlés lehetősége
 • Zigbee kapcsolat
 • A WiFi csatlakozáshoz és több fej csatlakoztatásához a WIFI átjárót kell használnia
 • Csatlakozás az Alexához és a Google Assistanthoz (hangvezérlés)

Műszaki paraméterek:

 • Tápegység: 2*1,5 AA elem
 • Csatlakozási technológia: zigBee
 • Digitális LCD kijelző
 • Szín. fehér
 • Anyag
 
Kategória: Fejek radiátorokhoz
Alkalmazás: Tuya Smart
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: igen
Az akkumulátorok: igen
Kézi vezérlés: igen
Tuya Smart: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.