BOT Smart Zigbee vevő dimmer Tuya CH16

Távirányítós Smart Zigbee dimmer, változatok: 1 gombos vagy 2 gombos, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás, kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel, max. terhelés 10A, fehér.

Változat:
Elérhetőség Raktáron (5 db) Raktáron (5 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
2024-04-18 2024-04-18 Kérjük, válasszon változatot
Kód: 3011 3012 Kérjük, válasszon változatot
7 101 Ft 9 267 Ft 7 101 Ft-tól 5 869 Ft ÁFA nélkül 7 659 Ft ÁFA nélkül 5 869 Ft-tól ÁFA nélkül
BOT Smart Zigbee vevő dimmer Tuya CH16
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens Zigbee dimmer Tuya CH16

Nem tudod, hogy lekapcsoltad-e a villanyt? Most már ellenőrizheti és megoldhatja közvetlenül az okostelefonjáról. A megoldás a BOT Smart Zigbee Dimmer Tuya CH16, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen vezérelje a világítást otthonában. A Tuya CH16 dimmer kompatibilis a Tuya Smart / Smart Life alkalmazással, amely az Ön vezérlőpaneljeként szolgál. Be- és kikapcsolhatja a lámpákat, valamint beállíthatja a fény erősségét, megoszthatja a fényvezérléshez való hozzáférést a háztartás más tagjaival, sőt időzítőket és ütemezéseket is beállíthat a lámpák automatikus be- és kikapcsolásához.

Akár elalszik, akár felébred, biztos lehet benne, hogy a világítás az Ön életstílusához igazodik. A kapcsoló könnyen telepíthető, és kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangalapú asszisztensekkel, ami azt jelenti, hogy a világítást hanggal is vezérelheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék ZigBee technológián keresztül kommunikál. A megfelelő működéshez ZigBee gateway (központi egység/kapu/hub) szükséges.

Mi a ZigBee technológia?
Az intelligens otthonok szempontjából ez az egyes eszközök összekapcsolásának más módja, mint a WiFi használata. A ZigBee-technológia a termékeket egy ZigBee-átjárón keresztül köti össze, amely aztán WiFi-n keresztül csatlakozik az internethez. Ez az átjáró továbbítja a jelet a rendelkezésre álló áramkör összes termékéhez. A ZigBee-eszközök azonban egymás között is továbbítják a jeleket (mint a hálós hálózatok). Például a lakás másik oldalán lévő aljzatnak nem feltétlenül kell csatlakoznia a hubhoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik ZigBee-termékhez, amely közelebb van a hubhoz, és átveszi tőle a jelet - az egyes eszközök így úgynevezett repeaterként (jelerősítőként) működhetnek. A ZigBee hálózat előnye a WiFihez képest alacsonyabb energiafogyasztás is.

Főbb jellemzők:

 • Távirányító: A Tuya Smart / Smart Life alkalmazással bárhonnan, bármikor könnyedén bekapcsolhatja, kikapcsolhatja és tompíthatja a világítást.
 • Hozzáférés megosztása: A lámpák vezérlésének megosztása a háztartás más tagjaival.
 • Menetrendek és rutinok: Állítsa be a világítást úgy, hogy az automatikusan bekapcsoljon, kikapcsoljon és lehalványuljon a napi ütemtervnek megfelelően.
 • Hangasszisztens-kompatibilitás: a kapcsoló kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással, így a világítást hanggal vezérelheti.
 • Könnyen telepíthető: a fényerőszabályzó könnyen telepíthető, és nem vesz igénybe túl sok időt.

Műszaki paraméterek:

 • Szín: fehér
 • Változatok: egygombos vagy 2 gombos, (1 gang vagy 2 gang)
 • Technológia: zigbee
 • Védettségi fok: IP20
 • Méretek: 39,2 x 39,2 x 18 mm
 • Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
 • Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás
 • Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerrel
 • Max. terhelés: 10A
 • Feszültség: AC 100-240 V 50/60 Hz
 • Hatótávolság: legfeljebb 30 méter
Kategória: Okos kapcsolók
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens
Kommunikáció: ZigBee
Háttérvilágítás: nem
Vezérlők: gomb
Gombok száma: 2
Támogatott operációs rendszer: Android, iOS
Mobil alkalmazások: Tuya Smart, Life Smart
Kompatibilitás: Google Asszisztens, Amazon Alexa
Feszültség: AC 100-240V
Reach: 30 m
Átviteli frekvencia: WiFi 2.4 GHz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.