BOT Intelligens füstérzékelő WiFi SD5

intelligens füstérzékelő, WiFi 2,4 GHz, 80 dB-es hangjelzés, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás, alacsony töltöttségre figyelmeztető jelzés, fehér kivitelben.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-04-18
Kód: 2486
8 338 Ft 6 891 Ft ÁFA nélkül
BOT Intelligens füstérzékelő WiFi SD5
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens füstérzékelő WiFi SD5

Intelligens füstérzékelő, amely új biztonsági szintet hoz otthonába vagy irodájába. Innovatív kialakításának és modern technológiájának köszönhetően az érzékelő megvédi Önt a tűzveszélytől, és nyugodt éjszakai alvást biztosít Önnek és szeretteinek.

A legjobb védelem otthona számára

BOT Az intelligens füstérzékelő WiFi SD5 a szórt fény fotoelektromos elve alapján működik, ami gyors és megbízható füstérzékelést biztosít. Tűzveszély esetén azonnal hangos, 80 dB-es hangjelzés figyelmeztet a veszélyre.

Vezeték nélküli technológia a könnyű használat érdekében

A Wi-Fi 2,4 GHz-es technológiának köszönhetően nincs szükség kábelekre vagy bonyolult telepítésre. Az érzékelő két AAA elemmel működik, és könnyen felszerelhető a mennyezetre. A készülék állapotát a cseh nyelven is támogatott, iOS és Android operációs rendszerre készült ingyenes mobilalkalmazáson keresztül követheti nyomon.

Ideális minden térbe

A WiFi SD5 BOT intelligens füstérzékelő alkalmas a ház minden lakóterületére és a fokozott tűzveszélynek kitett területekre. Különösen ajánljuk hálószobákba, nappalikba, folyosókra, kamrákba, faépítményekbe és más olyan helyekre, ahol dohányosok vagy elektromos készülékek és fűtőtestek vannak.

 

Műszaki paraméterek:

  • Szín: fehér
  • Sziréna hangereje: 80 dB
  • WiFi szabvány: 802.11b/g/n 2,4 GHz
  • Energiaellátás: 2x AAA elem (nem tartozék)
  • Méretek: 80 x 38 x 52 mm
  • Érzékelési tartomány: 20 m2
Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit
Kommunikáció: WiFi
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: nem
Érzékelő típusa: Riasztások, Füstérzékelők

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.