BOT Intelligens fényérzékelő WiFi LS1

Intelligens fényerősség-érzékelő, WiFi 2,4 GHz, Tuya Smart / Smart Life mobilalkalmazás.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024-06-27
Kód: 2513
10 489 Ft 8 669 Ft ÁFA nélkül
BOT Intelligens fényérzékelő WiFi LS1
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens fényérzékelő WiFi LS1

Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely teljesen megváltoztatja az otthoni világításhoz való hozzáállását - a BOT intelligens fényérzékelőt WiFi LS1 senzorral. Ez az intelligens fényerősség-érzékelő leveszi a gondot a megfelelő világítási beállítások beállításáról, és lehetővé teszi, hogy élvezze az automatizálás kényelmét.

Több okból is érdemes ezt az érzékelőt választani:

1. Inteligentní propojení a automatizace: Díky možnosti vytvářet inteligentní propojení s ostatními zařízeními ve vaší domácnosti zajišťuje BOT Intelligens fényérzékelő WiFi LS1 maximální komfort a úsporu energie.
2. Egyszerű vezérlés mobilalkalmazáson keresztül: Stačí si stáhnout aplikaci Tuya Smart nebo Smart Life a máte plnou kontrolu nad osvětlením ve vaší domácnosti. Navíc je tento senzor kompatibilní s Amazon Alexa a Google Home.
3. Esztétikus design: Malé rozměry a pevná konstrukce tohoto chytrého senzoru zajistí, že se bude hodit do každého interiéru.
4. Könnyű telepítés: Díky oboustranné lepicí pásce můžete tento senzor snadno připevnit na libovolné místo ve vaší domácnosti.
5. LED működéses állapotjelző: Tento senzor je vybaven LED indikátorem, který vám ukazuje jeho aktuální provozní stav a usnadňuje WiFi párování.

 

 

Smart Life / Tuya Smart

A Smart Life alkalmazás lehetővé teszi, hogy mobiltelefonjával vagy táblagépével vezérelje az otthonában található összes támogatott intelligens eszközt. A támogatott termékek köre igazán széles, és szinte minden otthoni okos eszközt magában foglal. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Smart Life alkalmazáson keresztül vezérelhető eszközök általában a testvéralkalmazáson, a TUYA Smarton keresztül is vezérelhetők. A két platform szinte teljesen megegyezik, azonban a Smart Life a TUYA Smarttal ellentétben az IFTTT (If This Then That) funkciót is kínálja, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a Smart Life alkalmazást válassza.

Főbb jellemzők:

 • Intelligens világítási megoldások a maximális kényelemért
 • Egyszerű vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
 • Esztétikus design
 • Könnyű telepítés
 • Kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home-mal is
 • LED működéses állapotjelző

Műszaki paraméterek:

 • Üzemi hőmérséklet: -20-85 ℃
 • Működési feszültség: 4,8-12 V
 • Működési áram: 10-496 mA
 • Méretek: 58 x 12 cm
 • Szín: fehér
 • Anyag: PVC
 • Technológia: 2,4 GHz-es WiFi
Kategória: Intelligens érzékelők
Jótállás: 2 év
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit, SmartThings
Kommunikáció: WiFi
Érzékelő típusa: Fényintenzitás-érzékelők

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.