BOT Intelligens biztonsági rendszer SK4

 

Intelligens riasztórendszer, WiFi 2,4 GHz, c intelligens riasztó, ajtócsengő, PIR mozgásérzékelő, ajtó/ablak mozgásérzékelő, távirányító, mobilalkalmazás Tuya Smart / Smart Life, k kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
2024-07-18
Kód: 2540
21 492 Ft 16 923 Ft ÁFA nélkül
BOT Intelligens biztonsági rendszer SK4
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens biztonsági rendszer SK4

Ez az intelligens biztonsági rendszer a legújabb technológiát hozza el otthonába, így biztos lehet benne, hogy védve lesz az illetéktelen behatolástól és egyéb kockázatoktól. Ne hagyja, hogy megfosszák Önt a nyugodt éjszakai alvástól, és élvezze a teljes biztonság érzését a BOT SK4 intelligens biztonsági rendszerrel.

Miért ez a biztonsági rendszer a legmegfelelőbb választás az Ön otthonába? Íme 5 ok, amiért imádni fogja:

1. Komplexní ochrana: Centrální jednotka propojuje všechna zařízení s aplikací Smart Life, což vám umožňuje mít svůj domov pod kontrolou odkudkoli. Už žádné starosti o to, co se děje doma, když jste pryč!

2. Chytré upozornění: Ajtó/ablak érzékelő a PIR mozgásérzékelő vás upozorní na otevření dveří nebo okna a pohyb kolem vašeho domu. Můžete se tak rychle reagovat na podezřelou činnost.

3. Praktické ovládání: Dálkové ovládání vám umožňuje nastavit alarm ve 3 různých bezpečnostních režimech jednoduše stiskem tlačítka.

4. Kompatibilita s chytrými zařízeními: Zařízení můžete snadno ovládat v mobilní aplikaci Tuya Smart / Smart Life a je kompatibilní s Google Home a Amazon Alexa, což znamená, že můžete integrovat svůj zabezpečovací systém do svého chytrého domova pro ještě lepší kontrolu a pohodlí.

5. Jednoduchá instalace a obsluha: Systém BOT Smart SK04 je navržen tak, aby byl snadno použitelný i pro ty, kteří nejsou technicky zdatní. WiFi 2,4 GHz zajistí stabilní připojení ke všem vašim zařízením.

Ne érje semmi se váratlanul - fektessen be otthona nyugalmába és biztonságába a BOT SK4 intelligens biztonsági rendszerrel.

Ajtó/ablak érzékelő

Amikor az ajtó- és ablakérzékelő az ajtó vagy az ablak váratlan kinyitását érzékeli, automatikusan riasztást küld a mobiltelefonjára.

PIR mozgásérzékelő

A PIR mozgásérzékelő riasztja Önt, ha váratlan mozgást észlel otthonában vagy annak környékén. Az érzékelő 120°-os érzékelési szöggel és 10 méteres érzékelési távolsággal rendelkezik.

Riasztás

Abban az esetben, ha egy nem kívánt betörő váratlanul behatol otthonába, 120 dB-es riasztás hangzik el, és Ön értesítést is kap mobilkészülékére.

SOS funkció

A távirányító SOS-gombbal van felszerelve, és váratlan esés vagy más veszélyes helyzet esetén az SOS-gomb segítségével könnyen segítséget hívhat.

Smart Life / Tuya Smart

A Smart Life alkalmazás lehetővé teszi, hogy mobiltelefonjával vagy táblagépével vezérelje az otthonában található összes támogatott intelligens eszközt. A támogatott termékek köre igazán széles, és szinte minden otthoni okos eszközt magában foglal. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Smart Life alkalmazáson keresztül vezérelhető eszközök általában a testvéralkalmazáson, a TUYA Smarton keresztül is vezérelhetők. A két platform szinte teljesen megegyezik, azonban a Smart Life a TUYA Smarttal ellentétben az IFTTT (If This Then That) funkciót is kínálja, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a Smart Life alkalmazást válassza.

 

Műszaki paraméterek:

 • Technológia: WiFi
 • WiFi szabvány: IEEE 802.11 b/g/n
 • Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ és +50 ℃ között
 • Riasztó méretei: 70 x 70 x 40 mm
 • Hatótávolság: akár 80 méter (akadálymentes)
 • Szín: fehér
 • Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
 • Páratartalom: <80% RH

A csomag tartalma:

 • 1x alapegység - riasztó
 • 1x ajtó/ablak érzékelő
 • 1x PIR mozgásérzékelő
 • 1x távirányító
 • 1x csengő
Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: fehér
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit, SmartThings
Kommunikáció: WiFi
Érzékelő típusa: Mozgásérzékelők, Ablak és ajtó érzékelők, Riasztások

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.