BOT Intelligens zár LH5 Tuya fekete

Intelligens ajtózár, alkalmas beltéri ajtókhoz, 35-55 mm, Bluetooth, WiFi, vezérlés Tuya mobilalkalmazáson keresztül, akkumulátorral működik, 5 feloldási lehetőség, fekete.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
2024-05-30
Kód: 3149
48 256 Ft 39 881 Ft ÁFA nélkül
BOT Intelligens zár LH5 Tuya fekete
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens zár LH5 Tuya fekete

Napjainkban, amikor a biztonság és a kényelem a legfontosabb, a BOT LH5 Tuya intelligens zár elegáns fekete kivitelben érkezik, hogy minden igényt kielégítsen. Ez a beltéri használatra alkalmas intelligens zár a modern technológia és a felhasználói kényelem ideális kombinációja.

Akár ötféle feloldási lehetőséget kínál - a hagyományos kulcs, IC-kártya, jelszó, ujjlenyomat és a mobilalkalmazás általi vezérlés között. Ez a sokféle feloldási módszer páratlan rugalmasságot biztosít, és biztosítja, hogy az Ön telephelyéhez való hozzáférés mindig biztonságos és ellenőrzött legyen.

Kompakt mérete és sokoldalú kialakítása tökéletesen kompatibilis a legtöbb fa- és fémajtóval, így könnyen integrálható bármilyen belső térbe anélkül, hogy bonyolult módosításokra lenne szükség. Az akkumulátoros tápellátással és a mobilalkalmazáson keresztül történő egyszerű kezeléssel ez az intelligens zár a problémamentes telepítés és használat szinonimája.

Főbb jellemzők:

 • Univerzális vezérlés: öt különböző feloldási módszer - kulcs, IC-kártya, jelszó, ujjlenyomat és a Tuya alkalmazáson keresztül - biztosítja ennek az intelligens zárnak a példátlan rugalmasságát és biztonságát. Akár otthon van, akár a világ másik felén, önnek van befolyása arra, hogy ki lép be a helyiségébe.
 • Kompakt és sokoldalú kialakítás: kompakt mérete és elegáns fekete kialakítása a legtöbb fa- és fémajtóhoz illeszkedik, így ideális választás bármilyen belső térbe.
 • Könnyen telepíthető és karbantartható - Az akkumulátoros működtetéssel és az üvegajtókhoz alkalmas kialakítással ez a zár könnyen telepíthető, és nem igényel bonyolult karbantartási munkálatokat.
 • Fejlett technológia és biztonság: a fejlett ujjlenyomat-olvasó technológiának köszönhetően otthona maximális biztonsággal védve van az illetéktelen behatolástól.
 • Tuya Smart mobilalkalmazás
 • Android és iOS támogatás
 • Ujjlenyomat-olvasó
 • Numerikus billentyűzet

Műszaki paraméterek:

 • Az intelligens ajtózárat a mobiltelefon Bluetooth-ján keresztül vezérlik
 • Távolról WIFI átjárón keresztül (külön megvásárolható)
 • 4x AA elem (különálló) hosszú ideig működteti a zárat (az elemek nem tartozék)
 • Napi 20 alkalommal történő feloldás esetén az akkumulátor több mint 10 hónapig folyamatosan működhet
 • Méretek: 185 x 75 mm
 • 35 - 55 mm vastagságú ajtóhoz tervezve
 • Anyag: ABS, alumínium ötvözet
 • Szín: fekete
 • Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS, ISO

Az intelligens zár telepítése és működtetése

Az intelligens zár telepítése egyszerű és 15 perc alatt elvégezhető. Maga az intelligens zár felhasználóbarát és könnyen beállítható. A zár beállítása és működtetése a mobiltelefonon található Tuya Smart alkalmazáson keresztül történik, így a zárat bármikor működtetheti. A Tuya Smart alkalmazással engedélyeket állíthat be az egyes felhasználók számára, nyomon követheti az előzményeket vagy korlátozott időbeli belépést állíthat be.

Kategória: Intelligens zárak
Szín: Fekete
Alkalmazás: Tuya Smart
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, SmartThings
Kommunikáció: Bluetooth, WiFi
Feloldási/zárási lehetőség: ujjlenyomat, PIN-KÓD, kártya, mobiltelefonon keresztül, kulcs
Lehetőség egy átjáróhoz való csatlakozásra: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.