BOT Intelligens kijelző SCP1

Intelligens kijelző, WiFi, Zigbee, Bluetooth, akár 100 eszköz kezelése, Smart Life / Tuya Smart alkalmazás.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
2024-07-18
Kód: 2552
54 139 Ft –17 % 44 855 Ft 35 319 Ft ÁFA nélkül
BOT Intelligens kijelző SCP1
BOT Intelligens kijelző SCP1
Akció
Ingyenes szállítás 54 139 Ft –17 %
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT Intelligens kijelző SCP1

Az intelligens kijelzőt úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben használható legyen. Az intuitív kezelőfelülettel az intelligens otthonában lévő összes eszközt vezérelheti, és bekapcsolhatja az Ön által beállított automatizálási jeleneteket. És ez még nem minden! A ZigBee, WiFi és Bluetooth technológiákkal való széles körű kompatibilitás révén akár 100 eszközt is hozzáadhat és kezelhet!

5 fő termékelőny:

1. Univerzálnost: BOT Smart displej SCP01 je kompatibilní se širokou škálou chytrých zařízení (ZigBee, WiFi, Bluetooth), což z něj činí ideálního společníka pro vaši chytrou domácnost.

2. Úspora energie: Díky připojení přes protokol ZigBee tento chytrý displej významně snižuje spotřebu energie a zvyšuje dosah a stabilitu sítě, což vám pomůže šetřit peníze i životní prostředí.

3. Jednoduché ovládání: Intuitivní rozhraní BOT Smart displeje SCP01 umožňuje snadno ovládat veškerá zařízení ve vaší chytré domácnosti a zapínat nastavené scény automatizace.

4. Až 100 zařízení: S možností přidání a správy až 100 zařízení se vaše chytrá domácnost stane skutečně univerzálním centrem pro pohodlí a efektivitu.

5. Moderní design: BOT Smart displej SCP01 je navržen tak, aby se snadno integroval do jakéhokoli interiéru díky svému modernímu a minimalistickému vzhledu.

Széles körű kompatibilitás

A ZigBee, WiFi és Bluetooth technológiákkal való széles körű kompatibilitás révén akár 100 eszközt is hozzáadhat és kezelhet!

Smart Life / Tuya Smart

A Smart Life alkalmazás lehetővé teszi, hogy mobiltelefonjával vagy táblagépével vezérelje az otthonában található összes támogatott intelligens eszközt. A támogatott termékek köre igazán széles, és szinte minden otthoni okos eszközt magában foglal. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Smart Life alkalmazáson keresztül vezérelhető eszközök általában a testvéralkalmazáson, a TUYA Smarton keresztül is vezérelhetők. A két platform szinte teljesen megegyezik, azonban a Smart Life a TUYA Smarttal ellentétben az IFTTT (If This Then That) funkciót is kínálja, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a Smart Life alkalmazást válassza.

Műszaki paraméterek:

  • Szín: fekete
  • Technológia: WiFi, Zigbee, Bluetooth
  • Méretek: 86 x 86 mm
  • Üzemi hőmérséklet: 0°C és +40°C között
  • LCD kijelző: 4"
  • Cél: belső tér
Kategória: Intelligens érzékelők
Szín: Fekete
Alkalmazás: Tuya Smart, Smart Life
Hangrendszerek: Amazon Alexa, Google Asszisztens, Apple HomeKit, SmartThings
Kommunikáció: Bluetooth, WiFi, ZigBee

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.