BOT hozzáférési rendszer K2 billentyűzettel

Pbeléptető rendszer billentyűzettel és belépőkártya-olvasóval, Bluetooth, WiFi (ha az átjáróhoz csatlakozik), alkalmas szállodák, panziók és más kereskedelmi létesítmények számára.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
2024-04-18
Kód: 2629
40 207 Ft 33 229 Ft ÁFA nélkül
BOT hozzáférési rendszer K2 billentyűzettel
Pillanatkép 2023 07 11 at 13.04.49
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
25000 Ft feletti rendelésnél
Tanácstalan vagy?
Tanácstalan vagy?
technikai segítséget nyújtunk

BOT beléptető rendszer K2 billentyűzettel

A modern technológiát és a biztonságot ötvözi a BOT beléptető rendszer a K2 billentyűzettel. Ez az innovatív termék több, mint egy egyszerű beléptető rendszer. Ez egy intelligens megoldás, amely optimalizálja az ingatlanjához való hozzáférés-kezelést, és magasabb szintű ellenőrzést és biztonságot biztosít.

BOT a K2 billentyűzetes beléptető rendszer belépőkártya-olvasóval rendelkezik, de Bluetooth és WiFi kompatibilis is, így maximális rugalmasságot és kényelmet biztosít. Ideális választás szállodásoknak, de kereskedelmi épületek és lakóingatlanok számára is.

Képzelje el, hogy képes jelszavakat módosítani, hozzáféréseket kezelni és tevékenységeket felügyelni - mindezt kényelmesen a telefonjáról vagy táblagépéről, bárhol is legyen a világon. A K2 könnyen csatlakoztatható minden elektromos zárhoz, és többféle beléptetési lehetőséget kínál - kóddal, kártyával vagy mobilalkalmazással (bluetooth).

Műszaki paraméterek:

  • Fogyasztás: 15mA
  • Feloldási idő: 1,5 másodperc
  • Méretek: 7,5 × 11,5 × 2,2 cm
  • Feszültség: 12 V; 230 V
  • Technológia: Bluetooth (az átjáróhoz csatlakoztatva)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A BOT márka minőségi termékeket képvisel az okos otthonok számára, amelyek megbízhatóságát szakembereink igazolják. A SMART szegmensre összpontosít, elsősorban az elektronika területén, mint például az éjszakai égbolt kivetítők, intelligens lámpák, napelemes power bankok, intelligens ajtókilincsek, SMARTPET, intelligens diffúzorok, kamerák stb. A legtöbb BOT termék kompatibilis a Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazásokkal.